Vraag gratis aan!

Geef in je bericht aan wat je graag uit wilt proberen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bij Van Krieken weten we natuurlijk als geen ander dat smaken enorm verschillen. De één houdt van een sterk bakkie, de ander gaat liever voor een medium roast. De één wil een koffiemachine met alles erop eraan, de ander drinkt zijn koffie zwart zonder poespas. Daarom bieden we een unieke service aan. Jij mag uitproberen wat je wilt. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt.

Koffiemachine uitproberen met een proefplaatsing

Leuk en aardig al die koffiemachines, maar hoe weet je nu welke bij jouw bedrijf past? Nou, heel eenvoudig, met een gratis proefplaatsing door Van Krieken! Jij laat ons weten welke machine je uit wilt proberen en wij zorgen ervoor dat deze bij jou op locatie wordt geïnstalleerd. Probeer de machine lekker een tijdje uit. Zo'n koffiemachine is per slot van rekening een behoorlijke investering. Zijn jij en je medewerkers tevreden? Dan kun je beslissen de machine te houden. Toch liever een ander automaat proberen? Geen probleem! We denken graag met je mee.

Vind je favoriete koffieboon tijdens een koffieproeverij

Als je al een beetje door onze website hebt geklikt, heb je vast gezien dat er veel verschillende soorten koffie zijn. Vrij lastig om een keuze te maken dus. Gelukkig hebben we daar bij Van Krieken iets op gevonden: een ware koffieproeverij. Bij ons of bij jullie op locatie. Van ons mag het allemaal. Proef het verschil tussen alle verschillende koffiebonen en vind de perfecte koffie voor jouw bedrijf!

Genoeg gekletst...

Tijd om een lekker bakkie te proberen! Verstuur je aanvraag via het formulier hiernaast. Liever even bellen? Je kunt ons bereiken via 0416 - 34 34 31. Maak kennis met de lekkerste koffie en de beste service. Maak kennis met Van Krieken.

Tot snel!

Andrew van Krieken

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.