Over ons, van Krieken Koffieservice uit Kaatsheuvel

Wij zijn een onafhankelijk, familiebedrijf met een bijzondere missie, namelijk uw bedrijf, uw medewerkers en uw gasten van de beste koffie en koffieapparatuur te voorzien.
 
Moest de gemiddelde kantoorklerk of fabrieksarbeider zich vroeger troosten met een bak aangelengd heet water uit de automaat, tegenwoordig eist werkend Nederland een kwalitatief goede kop koffie, variërend in sterkte, met of zonder cafeïne, en als het even kan ook nog een kopje cappuccino, espresso, cacao of soep.

Koffie is namelijk niet alleen een oppepper, het staat voor een moment van rust in een hectische wereld en onverwachte ontmoetingen met collega's. Van Krieken Koffieservice garandeert uw medewerkers en bezoekers lekkere koffie van goede kwaliteit met betrouwbare apparatuur. De koffievoorziening moet bij uw organisatie passen. Iedere organisatie is immers anders en heeft haar eigen wensen. Hier komt meer bij kijken dan alleen de koffie en de apparatuur. Ook service en ondersteuning spelen een belangrijke rol. Hierbij speelt onze geroemde gratis technische service een belangrijke rol. Koopt of least u een nieuwe koffiemachine bij ons dan krijgt u gratis 60 maanden technische service (mits u onze ingredienten gebruikt). Dit is uniek in deze branche en bespaart u bovendien veel geld. Ook op uw huidige machinepark kunnen we, in overleg, service verlenen, en hierbij kunt u fors op de koffiekosten besparen!
 
Wij voelen ons sterk betrokken met de normen en waarden van verantwoord ondernemen. Daarom leveren we steeds meer producten met het "fair trade", "Max Havelaar" en "rainforest Alliance" certificaat.
 
Wij zijn het enige bedrijf in de vendingbranche dat geen geheim maakt van zijn prijzen. Bezoek daarom ook eens onze zeer succesvolle on-line winkel.

Wij denken dat dit voor u genoeg redenen geeft om een koffieadviseur van ons langs te laten komen. Van Krieken Koffieservice is een gepassioneerde no-nonsense specialist, waar u prettig en goed zaken mee doet!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies