Van Krieken heeft veel koffie voordeel. Goede automaten en koffie voordeel in de vorm van diverse melanges met aantrekkelijke prijzen.
Van Krieken Koffieservice heeft meer koffie voordeel: we leveren u uw koffie en allerlei bijbehorende voordeel daarbij. Zo verzorgen wij uw bestellingen bijvoorbeeld met veel zorg en aandacht.

Alle bestellingen, grote of kleine orders, worden door ons of door DHL bij uw onderneming bezorgd. Wij brengen de benodigdheden kosteloos voor uw kantine en koffievoorziening, niet alleen bij u aan de deur, maar we zetten het graag voor u in uw keuken of opslagruimte mits dat op de begane grond is. Alle normale bestellingen worden vanaf honderd euro franco bezorgd. Bestellingen die onder de honderd euro bedragen daarvoor rekenen we wel de verzendkosten van € 7,99 per pakket onder 20 kilo.

Assortiment Van Krieken

Ons assortiment bestaat uit honderden verschillende producten, waarvan een groot gedeelte voorradig is en binnen twee werkdagen geleverd kan worden. Niet gangbare producten die  kunnen een langere levertijd nodig hebben. In dat geval zullen wij u uiteraard daarover informeren. We splitsen dan in overleg eventueel de bestelling, zodat u niet hoeft te wachten op alle producten uit de gehele bestelling. U moet door kunnen als ondernemer. Het niet voorradige artikel wordt in zo’n geval gewoon later nageleverd.Koffie voordeel

Afhalen van uw bestelling

Het afhalen van uw bestelling kan ook. U bent dan welkom om het bij ons af te halen op ons hoofdkantoor in Kaatsheuvel. Vraag anders even naar de mogelijkheden bij onze medewerkers. De levering van onze koffieautomaten dat gebeurt wel door onze eigen monteurs. Die installeren dan namelijk die automaat ter plekke en samen met u gaan ze die uitproberen. Dan kunnen zij u waar nodig instrueren over het gebruik en de werking van de betreffende automaat. Voor de aflevering worden automaten ingesteld en geconfigureerd door onze centrale technische dienst zoals u dat wenst en ter plekke kan dit bijgesteld worden.

De levertijd van een automaat die varieert tussen de 1 dag en zeven weken. Van alle merken koffieautomaten, soepautomaten en waterkoelers hebben wij meerdere types op voorraad en sommige types hebben een korte levertijd en andere weer een langere levertijd. We kunnen dat vooraf al aangeven natuurlijk. Daarnaast worden ook deze automaten vooraf voor u geconfigureerd en later bij u volledig geïnstalleerd. Mocht een wachttijd te lang zijn in uw situatie dan zijn wij altijd bereid om u te voorzien van een tijdelijke automaat.

Op zoek naar koffie en meer voordeel voor de koffie op uw werkvloer? Neemt u als u meer informatie wilt in het algemeen of over onze speciale diensten contact op met ons deskundige team. Zij zijn er om uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen ook uw bestellingen afronden en als u dat prettig vindt kan onze medewerker een afspraak met u inplannen om een kijkje te komen nemen in onze showroom vol koffie voordeel!

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.