De meest bekend koffie in Nederland is toch wel Douwe Egberts Koffie. Daarom zou het ondenkbaar zijn om Nederlands’ meest geliefde bakkie koffie niet in het assortiment op te nemen. Douwe Egberts Koffie vindt u daarom dan ook in ons brede assortiment, tussen onze andere koffiemelanges.
Van Krieken Koffieservice verkoopt een aantal koffiemelanges van ons welbekende merk:

Medium Roast
Medium Roast is de perfecte blend van smaakvolle Arabica bonen en Robusta bonen. De Arabica bonen komen uit Colombia, Peru en Brazilië. Deze mix geven Medium Roast zijn ronde smaak en het subtiele karakter, terwijl de topkwaliteit Robusta bonen die erdoor zitten een pure, bittere sensatie aan deze koffie toevoegen. Samen zorgt deze Medium Roast voor een smaakervaring die even verrassend als verfijnd is. Ideaal is deze koffiemelange in combinatie met Café Milc voor het maken van een perfecte cappuccino bijvoorbeeld!
Gemiddeld gaan we 380 kopjes koffie uit een pak van twee liter. Verkrijgbaar per 2,0 liter pak.

Smooth Roast
Smooth Roast is de perfecte blend die geschikt is voor eigenlijk wel elk moment. De fijne aroma’s van licht geroosterde topkwaliteit Arabica en Robusta bonen afkomstig uit Colombia, Peru en Brazilië geven deze Smooth Roast een soepele smaak en het milde karakter. Deze koffie is ideaal voor een ontspannen, prettige koffie-ervaring met het drinken van een milde lungo of een soepele, lichte cappuccino. Smooth Roast is overigens 100% UTZ gecertificeerd en kan op kamertemperatuur worden opgeslagen, zodat het geen vriezer capaciteit inneemt. Gemiddeld schenken wij 240 kopjes koffie uit een pak van 1,25 liter.
Verkrijgbaar per 1,25 liter pak.

Fresh Brew Traditional
Dan hebben we nog de Douwe Egberts Koffie Fresh Brew Traditional in ons assortiment. Dit is een verfijnde combinatie van voornamelijk gewassen Arabica's, gecombineerd met ongewassen Arabica's uit Midden- en Zuid- Amerika. Samengevoegd met de hoogwaardige Robusta bonen. De bonen worden donker gebrand en gemalen en dat zorgt voor een aangenaam pittige koffie met een afgeronde soepele na smaak. Verkrijgbaar per 1 kilogram.

Snelfiltermaling

Deze karakteristieke melange van Douwe Egberts is uitsluitend samengesteld uit de koffiebonen Arabica's uit Centraal- en Zuid-Amerika en van Robusta's uit Afrika en India. Het medium tot licht branden van deze evenwichtige bonenmelange uit zich in een ietwat aangenaam pittige en ronde smaak. Een smaak die door iedereen zeer geliefd is. Deze Douwe Egberts Koffie is verkrijgbaar per kilo.

Café Milc
Café Milc is een speciaal ontwikkelde melk om het beste in Cafitesse koffie naar voren te brengen. Het is de sleutel voor het creëren van een zachte, heerlijke cappuccino en alle andere koffiedranken die worden gemaakt met melk en die geserveerd worden met romig, verleidelijk melkschuim. Café Milc is daar ideaal voor want is gemaakt van 100% halfvolle melk met een volle, natuurlijke smaak die de Cafitesse drink ervaring verhoogt.

Meer weten of Douwe Egberts Koffie of andere koffiemerken uit ons assortiment? Bel ons gerust!

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.