Wij verkopen alleen betrouwbare machines. Onze koffie- en espressomachines zijn afkomstig van onze vaste en betrouwbare producenten. Door de jaren bouwden we samen met deze producenten van koffiemachines een duurzame relatie. Een betrouwbare band waar we elke dag op kunnen bouwen. Betrouwbaarheid en goede service (nazorg) staan in onze dienstverlening hoog in het vaandel.
Behalve een volautomaat koffiemachine kiest u bij Van Krieken Koffieservice ook mogelijk uit de traditionele espresso halfautomaten en de fresh-brew- en instant apparatuur. Alle vending machines zijn leverbaar vanuit onze voorraad en dat betekent voor u en ons vandaag besteld is morgen in huis.

Volautomatische machine
Bij een volautomaat koffiemachine wordt de koffie gezet op een manier waarbij het hete water onder hoge druk door versgemalen koffiebonen wordt geperst. Door de hoge druk krijgt de koffie dan een lekkere karakteristieke smaak. Koffie uit een volautomaat koffiemachine krijgt ook door die druk een dun crème laagje bovenop. Al wat u zelf hoeft te doen is een druk op de knop, dat is alles om het proces in gang te zetten. Wilt u toch een beetje de ervaring van een echte barista? Ook dan hebben wij de volautomaat koffiemachine voor u in ons assortiment. Wij verkopen maar liefst acht verschillende merken met elk hun eigen eigenschappen en stijl. Daar staat vast iets tussen dat bij u en in uw zaak past.

Koffiemelanges
Allerlei soorten koffie kunt u voor uw machine bij ons bestellen. Bijvoorbeeld van Beyers, Java en Kimbo om maar drie merken te noemen. Zelf  hebben we ook een melange gemaakt, Van Krieken koffie vindt u ook in de webshop. Zachte melange, een volle espresso of een stevige smaakexplosie? We hebben allerlei soorten en smaken koffiebonen in ons assortiment. Online kunt u deze makkelijk bestellen met een paar klikken op de site. De duidelijke smaakomschrijving navigeert u naar de koffie die het beste bij u en de volautomaat koffiemachine past die u heeft.

De smaak van uw vers gezette koffie uit de volautomaat koffiemachine komt het beste tot zijn recht met gebruik van een machine van Van Krieken Koffieservice. Wij bieden ook 60 maanden garantie en gratis service en onderhoud.

Naast een diversiteit aan koffiemelanges leveren we ook alle overige benodigdheden voor uw kop koffie. Zoals koffiebekers, compact op elkaar verpakt met tot wel 3.000 bekers in elkaar. Of bekerhouders en deksels, handig in het gebruik op de weg. Wat te denken van een mooie bekerdispenser of een draagtray?

Heeft u interesse gekregen in een van onze machines of bent u nieuwsgierig naar onze andere producten of diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op of stuur een mail. Wij staan u graag te woord. Met of zonder koffie in de hand. Graag tot ziens bij Van Krieken Koffieservice.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.