Kent u nog plekken waar gewerkt of gerust wordt en waar geen koffiemachine aanwezig is? Of komt u wel eens bij een andere ondernemer of horecabedrijf en staat daar geen koffiemachine? Die kansen lijken ons erg onwaarschijnlijk. Een goede koffiemachine is essentieel voor de werkvloeren, horeca en openbare instellingen in Nederland. Koffie en thee geven ieder mens een gevoel van tevredenheid en brengt mensen ook bij elkaar. Goede gesprekken ontstaan regelmatig met een bak koffie in de hand!

Een goede koffiemachine heeft weinig reparatie nodig. Een goed koffie-apparaat is belangrijk want het zegt iets over hoe u uw klanten en gasten behandelen wilt. Een voor u geschikte koffiemachine is bij ons in de showroom te vinden. Daar kunnen we u
ook alles uitleggen over het nodige onderhoud dat wij ook voor u kunnen doen.

Al onze koffie- en espressomachines zijn betrouwbaar en zijn afkomstig van betrouwbare producenten, onze vaste
relaties. Door de jaren bouwden we samen met hen al een duurzame relatie op waar we elke dag op bouwen.
Betrouwbaarheid en service (nazorg) staan voorop in onze dienstverlening.
Behalve volautomatische koffie- en espressomachines hebben we ook de traditionele espresso halfautomaten en fresh-brew- en instant apparatuur leverbaar vanuit onze voorraad. En omdat alles op voorraad is betekent vandaag besteld dat u het morgen
al in huis heeft.

Koffiemachine reparatie

Service en onderhoud
Goed onderhoud is belangrijk en dat geldt voor elk apparaat. Toch kan er wel eens een storing ontstaan. Soms is een reparatie nodig en kan het weer goed functioneren. Maar we hebben het wel over koffie: iets dat we elke dag moeten kunnen drinken. Daarom bieden wij u 24 maanden garantie aan plus een gratis service. En op uw koffiemachine geven we preventief onderhoud aan op uw nieuwe automaat. Dat doen wij alleen bij klanten die alleen bij ons alle nodige ingrediënten hebben aangekocht en gebruiken in de machine. Een minimale afname is hoeft dan niet, maar het gaat er wel om dat alleen onze ingrediënten in uw koffiemachine gebruikt worden. Alleen dan garanderen wij optimaal smaakrendement.
Moet aan uw koffiemachine plots een reparatie uitgevoerd worden? Hoe intensiever uw koffiemachine wordt gebruikt, hoe groter de kans op koffiemachine reparatie. Wij verzorgen het preventieve onderhoud en vervangen jaarlijks het filterpatroon van de waterfilter, maar toch komt het voor dat een koffiemachine om een reparatie vraagt.

Fatale storingen zijn direct aan ons team door te geven Zij regelen binnen 24 uur een monteur die de koffiemachine een reparatie geeft. Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 op 0416-343431. U wordt direct geholpen. Wij werken met een eigen serviceteam en onze medewerkers volgen continu opleidingen en trainingen om de kennis en know-how op peil te houden. Uitsluitend met gemotiveerde en betrokken mensen voeren wij ons werk uit. Ze zijn allemaal in bezit van certificaten.

Bel ons serviceteam voor meer informatie over uw koffiemachine en eventuele reparatie.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.