Bent u wel eens ergens werkzaam of als gast geweest waar geen koffiemachine aanwezig was? Of komt u wel eens bij een andere ondernemer en staat daar geen koffiemachine? De kans lijkt ons erg onwaarschijnlijk. Een goede koffiemachine is essentieel voor de werkvloeren, horeca en openbare instellingen in Nederland. Koffie en thee geven ieder mens een gevoel van tevredenheid en brengt mensen ook bij elkaar. Goede gesprekken ontstaan regelmatig met een bak koffie in de hand!

Een goede koffiemachine heeft weinig onderhoud nodig. Een goed apparaat is belangrijk want het weerspiegelt hoe u uw klanten en gasten behandelen wilt. Een voor u geschikte koffiemachine vindt u bij ons in de showroom. Daar kunnen we ook alles vertellen over het nodige onderhoud dat wij desgewenst ook voor u uitvoeren.

Al onze koffiemachines zijn betrouwbaar en komen van betrouwbare voor ons bekend producenten. Door de jaren bouwden we met hen al een duurzame relatie op. Onze klantenkring en producenten behoren tot een vaste trouwe groep relaties. Betrouwbaarheid en service (nazorg) staan voorop.
Wij leveren behalve volautomatische koffie- en espressomachines ook de traditionele espresso halfautomaten en hebben ook fresh-brew- en instant apparatuur leverbaar. Alles is op voorraad en heeft u morgen al in huis.

Service en onderhoud
Hoe goed uw apparaat ook is, voor elk apparaat geldt dat goed onderhoud belangrijk is en blijft voor het functioneren ervan. Daarom bieden wij u 24 maanden garantie, gratis service en op uw koffiemachine preventief onderhoud aan op uw nieuwe automaat. Dat doen wij alleen bij klanten die uitsluitend bij ons alle nodige ingrediënten aanschaft. Een minimale afname is dan niet nodig, maar wel om alleen onze ingrediënten in uw koffiemachine te gebruiken. Alleen dan garanderen wij namelijk ons optimale rendement op smaak.

Het hangt ervan af hoe intensief u uw koffiemachine gebruikt voor het onderhoud: hoe intensiever uw koffiemachine wordt gebruikt, hoe meer onderhoud nodig is. Wij verzorgen de preventieve onderhoudsbeurt voor u. En wij vervangen elk jaar het filterpatroon van de waterfilter.

Fatale storingen kunt u melden aan ons team zodat wij binnen een dag een monteur kunnen laten komen. De helpdesk is op werkdagen altijd bereikbaar van acht tot vijf op nummer 0416-343431 en helpt u meteen. Wij werken met een eigen serviceteam. Onze medewerkers ondergaan continu opleidingen en trainingen. We werken uitsluitend met gemotiveerde en betrokken mensen
in bezit van certificaten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aanschaf van een koffiemachine met passend en blijvend onderhoud? Wacht dan niet
langer en bel ons voor het maken van een afspraak. In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over onze koffiemelangers, toebehoren, de beste koffiemachine voor u en het onderhoud ervan. Wij zijn elke werkdag te bereiken.

U kunt een afspraak maken via onderstaande knop. U kunt ook vast in de webshop kijken

Koffiemachine onderhoud
Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.