Bent u wel eens bij een horecabedrijf binnen geweest waar geen koffiemachine stond? Die gedachte is onmogelijk toch? Een goede koffiemachine is in de horeca essentieel. Mensen kunnen niet zonder koffie of thee. Een goede koffiemachine in de horeca is het allereerst denkbare item voor achter elke bar. Koffie maakt mensen rustig en vrolijk.

Een goede koffiemachine in de horeca waarmee met verse bonen koffie wordt geserveerd is bovendien ook het visitekaartje van de uitgaansplek. De kwaliteit van de koffiemachine is iets waar in de horeca zeker goed over nagedacht moet worden!
Een fijn vertoeven met een heerlijke kop koffie dat is wat uw gasten willen ervaren. Het representeert hoe u uw klanten wilt behandelen. Het zegt iets over uw gastvrijheid. Voordelen zijn er genoeg te noemen om bij ons in de showroom naar de geschikte koffiemachine voor uw bedrijf te zoeken die bij uw horecazaak past.

U wil uw gasten een kwalitatief goede kop koffie aanbieden. Door de beste koffiemachine voor horeca te kopen willen wij ook uw gasten laten genieten van de beste kop koffie. Verschillende apparaten hebben wij opgenomen in ons assortiment. Bij Van Krieken is elke koffiemachine voor de horeca betrouwbaar en komt van producenten waar we door de jaren heen een duurzame relatie mee hebben weten op te bouwen. Onze klantenkring is gegroeid en onze producenten behoren tot een trouwe groep. Betrouwbaarheid en service staan bij ons bovenaan en u kunt dus honderd procent vertrouwen op onze koffieapparaten voor de horeca.

Koffiemachine horeca

Bij Van Krieken
We leveren volautomatische koffie- en espressomachines, traditionele espresso halfautomaten en we leveren ook 

fresh-brew- en instant apparatuur zo snel mogelijk op uw locatie

Kiest u bij ons uit diverse koffiemelanges. De koffiebonen die we op voorraad hebben zijn geschikt voor elke koffie- en espressomachine. Koffie van zeer milde smaak tot koffiesoorten met een zeer sterke smaakbeleving. En ook koffiemelanges zonder cafeïne zijn opgenomen in ons brede assortiment. Onze jarenlange ervaring en kennis hebben ertoe geleid dat we zijn gaan nadenken over een eigen geproduceerde koffie. Dat hebben we realiteit mogen maken! Nu we ook zelf onze Van Krieken koffie produceren, vindt u ook deze in onze webshop terug.

Koffiebonen
Van Krieken Koffieservice heeft voor elke koffiemachine verschillende soorten koffiebonen te koop en voorradig. Alle zakken zijn snel en simpel aan te kopen in onze online webshop. Onze koffiebonen kiezen we met zorg en aandacht uit. Want koffiebonen branden vereist wel een goede kennis van zaken en het product en bovenal vakmanschap. Een verse kop koffie is smakelijk, maar dan moet deze wel van de beste koffiebonen komen. En Van Krieken Koffieservice weet welke merken dat zijn.

We leveren voor de horeca ook alle koffie- en thee benodigdheden en accessoires. Ook deze staan in de webshop met prijs, foto en omschrijving. Bel of mail ons vrijblijvend.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.