U wilt een koffieautomaat kopen. Of u overweegt een espressomachine, voor op de zaak of thuis. Dan bent u bij Van Krieken aan een juist adres om uw zoektocht te starten en te beëindigen. Een koffieautomaat kopen dat is iets wat even tijd vergt, maar waar u dan jaren plezier van heeft. En van een goede kop koffie kan iedereen weer lekker vooruit.

Voor het zetten van een goede kop koffie zijn verschillende zetmethodes mogelijk. Drie methodes worden in het bedrijfsleven ingezet, te weten: espresso, fresh brew en instant. Voor een kopje espresso maalt een espressomachine de hele koffiebonen tot een poeder. Die poeder wordt daarna samengeperst met heet water. Wanneer de juiste druk er is dan loopt de verse espresso vanuit de machine in het kopje. Dat geurt heerlijk. De smaak van het eindproduct wordt bepaald door een combinatie van de maling die u heeft gekozen, de dosering aan bonen die u gebruikt heeft, de druk van het wet plaatsen van de koffieautomaat wordt dit allemaal door ons naar uw wensen ingesteld.

Op die manier bent u zeker van de door u gewenste smaak koffie en espresso. 
Waarom dus geen koffiemachine kopen als u dan zeker bent van een heerlijk geurende koffie, precies op smaak?

Koffiemachines
Wilt u een koffieautomaat kopen dan bent u bijVan Krieken aan het goede adres. Onze grote klantenkring die hebben wij door de jaren heen hebben opgebouwd bewijst het. Mede dankzij onze uitstekende service en onze opgebouwde ervaring hebben we vaste relaties die reeds jaren op ons vertrouwen. Inmiddels hebben we ook een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen, waarmee wij een duurzame relatie hebben opgebouwd die alsmaar sterker wordt.
Een groot aanbod van volautomatische machines en koffie apparaten en traditionele espresso halfautomaten vindt u bij ons in de showroom.

Wanneer u een koffieautomaat wilt kopen en dat bij ons doet, bieden wij u tevens 60 maanden garantie, service en onderhoud aan de machine. Wij garanderen op die manier dat uw koffieautomaat goed blijft werken en dat de smaak van uw koffie 
en andere warme dranken optimaal behouden blijft. Elk jaar is het een keer tijd voor een preventieve onderhoudsbeurt aan uw koffieapparaat. Bij storing kunnen onze servicemonteurs binnen een dag bij u zijn om het op te lossen. Onze speciale helpdesk staat u te woord in zo’n geval en is altijd bereikbaar tijdens kantooruren.

Bent u nieuwsgierig geworden om bij ons een koffieautomaat te kopen? Of heeft u meer vragen over onze producten en accessoires? Bel ons gerust en wij helpen u graag vrijblijvend verder. U vindt veel koffiemachines in ons assortiment en alle toebehoren. Koffie, thee, soep, snoep of waterkoeler: allerlei vending machines vindt u in ons assortiment. U kunt ook bij ons komen en om ons advies te vragen. We zien u graag in onze webshop of onze showroom!

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.