Wij zijn een koffieleverancier in en om Tilburg en een leverancier van andere vending machines. In onze webshop stellen we verschillende koffiemelanges voor wij allemaal ook op voorraad hebben. En vandaag besteld, is morgen in huis. We leveren diverse merken koffiebonen van uiteenlopende smaken: van mild tot sterk. Dus we zijn er zeker van dat we ook voor u een geschikte smaak in huis hebben. Als koffieleverancier vlakbij Tilburg hebben we ook besloten om met de opgedane ervaring en opgebouwde kennis door de jaren heen, ons eigen private label te gaan ontwikkelen. Van Krieken koffie neemt daarom ook een prominente plek in onze webshop in. 

Koffiemelanges
Een breed assortiment aan koffiebonen hebben we opgenomen in ons aanbod. Heeft telefonisch bestellen de voorkeur voor u? Ons team staat voor u klaar. Besteld u liever online via de webshop? Dat is snel en makkelijk. Wat uw voorkeur ook heeft, uw bestelling mag u hoe dan ook de volgende dag in huis verwachten. Want een dag zonder koffie is een dag niet geleefd zeggen we altijd nietwaar? 
We leveren koffiebonen en fresh brew van de merken Java, Kimbo en Beyers. Bent u een echte liefhebber van de mild zachte koffiemelanges? Of bent u een echte liefhebber van een volle espresso of stevige smaakexplosie in uw mond? De juiste koffiebonen voor uw smaak en uw koffie-apparaat is zeker te vinden in ons brede assortiment. Met onze heldere smaakomschrijvingen weet u prima te kiezen welke melange het beste bij u past. De prijzen staan er duidelijk bij vermeld, zodat niet voor verrassingen komt te staan.

We mogen dan wel koffieleverancier nabij Tilburg zijn: we kunnen u ook alle nodige toebehoren zoals bekers, deksels, suiker en melk of roerstaafjes leveren. 

We zijn namelijk niet alleen koffieleverancier voor bijvoorbeeld Tilburg. We zijn ook een inmiddels bekende leverancier geworden van diverse soorten vending machines voor Tilburg en omgeving. Dat betekent voor u dat u op één adres terecht kunt voor alles en dus ook uw automaten voor soep en snacks en soep bij ons kunt aanschaffen.
Wedden dat u bij ons zeker vindt wat u zoekt?

Onder eenvoudig haalbare voorwaarden geven wij u zestig maanden garantie op uw aangeschafte koffiemachine. Plus een gratis service en onderhoud aan de nieuwe of refurbished machine(s). Elk jaar checken we dan als koffieleverancier bij Tilburg preventief uw koffieapparatuur. We doen dat preventieve werk om grote storingen te vermijden en om u eventueel tips in het gebruik te kunnen geven.

We hebben in ons aanbod koffiemachines van wel tien verschillende producenten en voor verschillende budgetten. We nemen daarom de tijd voor het geven van een goed passend advies. Ook de vraag naar cappuccino, chocomelk, espresso, thee en soep op de werkvloer nemen we indien nodig mee in uw overweging voor een geschikte vending machine.

 

Onze adviseurs geven vrijblijvend advies in onze showroom.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.