Van Krieken Koffieservice is koffieleverancier in en om Eindhoven en leverancier van vending machines. In onze webshop stellen we allerlei verschillende melanges aan u ten toon die wij tevens op voorraad hebben. We leveren koffiebonen van uiteenlopende smaken: van mild tot sterk. Dus ook voor u hebben we daarmee zeker een geschikte smaak in huis. Als koffieleverancier vlakbij Eindhoven besloten we ook om op basis van onze opgedane ervaring door de jaren heen, ons eigen private label te gaan ontwikkelen. U vindt Van Krieken koffie daarom ook in onze webshop. 

Melanges
Een diversiteit aan koffiebonen hebben we opgenomen in ons assortiment. Heeft telefonisch bestellen voor u de voorkeur, dan kan dat uiteraard ook. Uw bestelling kunt u hoe dan ook de volgende dag al in huis verwachten. Want een dag zonder koffie is een dag niet geleefd. We leveren koffiebonen en fresh brew van de merken Beyers, Java en Kimbo. Een liefhebber van de zachte koffiemelanges? Liefhebber van de volle espresso’s of van stevige smaakexplosies? U vindt zeker de juiste koffiebonen voor uw koffie-apparaat in ons brede assortiment. Met onze heldere smaakomschrijvingen bij de koffies weet u goed welke melanges het beste bij u passen. De prijzen staan er ook duidelijk bij vermeld, zodat u weet waar u aan toe bent.

We zijn dan trouwens wel koffieleverancier nabij Eindhoven, we kunnen u ook alle nodige toebehoren zoals bekers, deksels, melk, suiker en roerstaafjes leveren. 

We zijn namelijk niet alleen koffieleverancier voor bijvoorbeeld Eindhoven. We zijn ook leverancier van diverse soorten vending machines voor Eindhoven en omgeving. Dat betekent dat u ook automaten voor soep en snacks en soep bij ons kunt aanschaffen.

Neem maar eens de tijd om rond te snuffelen in onze webshop en laat u verrassen. Verrassen door ons uitgebreide assortiment. Wedden dat u vindt wat u zoekt?

Onder een aantal eenvoudig haalbare voorwaarden leveren wij zestig maanden garantie op uw aangeschafte koffiemachine. Daarbij komt ook altijd gratis een service en onderhoud aan de machine(s). Jaarlijks checken we als koffieleverancier bij Eindhoven preventief uw koffie apparatuur. We doen dat om grote storingen te vermijden en om tips in het gebruik te kunnen geven eventueel.

Allerlei verschillende soorten koffiemachines bieden we aan, van wel tien verschillende producenten en in verschillende prijsklassen. We nemen dan ook de tijd voor een goed advies. Om zeker te zijn dat de gekozen koffieautomaat het beste bij u en de bewuste plek past. Ook cappuccino, chocomelk, espresso, thee en soep nemen we mee in uw overweging voor een geschikte vending machine.

Kunnen wij als koffieleverancier in Eindhoven of ergens anders in het land iets voor u of uw bedrijf betekenen? Diverse melanges en machines komen in aanmerking. Onze adviseurs geven telefonisch vrijblijvend advies of maken met u een afspraak in onze showroom.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.