Van Krieken Koffieservice is niet alleen leverancier van vending machines maar ook koffieleverancier in Breda 
en omstreken. We leveren koffiebonen van mild tot sterk en hebben zo voor iedereen een geschikte smaak op voorraad. Ook zijn we als koffieleverancier ons eigen private label gaan ontwikkelen op basis van al onze opgedane ervaring. Van Krieken koffie vindt u daarom ook in onze webshop. Een heerlijke koffie!

Melanges
U vindt dus een diversiteit aan koffiebonen in ons assortiment en allerlei soorten koffie zijn in onze webshop te bestellen. Na bestelling heeft u het al de volgende dag in huis. Bent u een liefhebber van een zachte melange? 
Van een volle espresso of houdt echt van een stevige smaakexplosie? Door gebruik te maken van heldere smaakomschrijvingen bij de koffies weet u welke melange het beste bij u past. De prijzen hebben we er ook duidelijk bij vermeld zodat u weet waar u aan toe bent.

We vinden wel dat de smaak van de koffiebonen het beste tot zijn recht komt wanneer u ook een koffiemachine van Van Krieken Koffieservice gebruikt. Dan weet u honderd procent zeker dat u een kwalitatief goede kop koffie kunt aanbieden aan uw gasten. Als koffieleverancier, in Breda of elders in het land, vinden wij goede service erg belangrijk. We bieden dan ook 60 maanden garantie aan, een gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat. Maar wel alleen wanneer u alle benodigde ingrediënten voor uw automaat bij Van Krieken afneemt. We vinden namelijk dat we alleen dan kunnen garanderen dat u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaak rendement heeft van uw favoriete koffiemelange. We zijn overigens wel koffieleverancier nabij Breda, maar leveren natuurlijk ook alle nodige toebehoren zoals bekers, deksels en roerstaafjes. 

We hebben allerlei verschillende soorten koffiemachines in ons assortiment. We adviseren daarom graag over welke het beste bij u past, we kennen ze door en door. De machines maken trouwens niet alleen uw koffie, maar ook capuccino, chocomelk, espresso, thee en soep is mogelijk om mee te nemen in uw overweging voor een geschikte machine.

Indien u een koffieautomaat van ons heeft afgenomen, dan bent u verzekerd van een stuk service en nazorg. In geval van een storing zijn onze servicemonteurs binnen een dag bij u op locatie om de storing te verhelpen. Onder een aantal voorwaarden leveren wij ook 60 maanden garantie en gratis service en onderhoud. Elk jaar zorgen we ook voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt ter preventie van grote problemen.

We zijn niet alleen koffieleverancier voor Breda, maar ook leverancier van diverse soorten vending automaten voor Breda en omstreken. Dat betekent dat u ook voor snoep, soep, snacks en espresso automaten bij ons kunt vinden.

Ga op onderzoek uit in onze webshop. Gegarandeerd dat u er vindt wat u zoekt. Wilt u graag advies? Neem dan via onderstaande knop contact met ons op, we staan u graag te woord! 

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.