Van Krieken Koffieservice is naast leverancier van vending machines ook uw koffieleverancier. U vindt in onze webshop op deze website allerlei melanges van diverse merken. Koffiebonen van mild tot sterk hebben we voor iedereen een geschikte smaak op voorraad. Ook hebben we als koffieleverancier ons eigen private label ontwikkeld op basis van al onze opgedane ervaring. Van Krieken koffie vindt u ook in onze webshop.

Melanges
U vindt dus verschillende soorten koffiebonen in ons assortiment en allerlei soorten koffie zijn in de webshop of telefonisch te bestellen. U heeft het dan de volgende dag in huis. We leveren de merken Beyers, Java en Kimbo. Of u nu van een zachte melange, een volle espresso of houdt van een stevige smaakexplosie, de juiste koffiebonen voor uw apparaat vindt u zeker in het assortiment van koffieleverancier Van Krieken. Door de heldere smaakomschrijvingen bij de koffies weet u
welke melange het beste bij u past. De prijzen staan er ook duidelijk bij vermeld.

De smaak van de koffiebonen komt het beste tot zijn recht als u ook een koffiemachine van Van Krieken Koffieservice gebruikt. Dan weet u zeker dat u een kwalitatief goede kop koffie kunt aanbieden aan uw gasten. Goede service vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten voor uw automaat bij Van Krieken afneemt. Alleen dan kunnen we u garanderen dat u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaak rendement heeft van uw koffiemelange. We leveren ook de toebehoren zoals bekers, deksels en roerstaafjes. 

We zijn niet alleen koffieleverancier, maar ook leverancier van diverse soorten vending automaten. Ook voor snoep, soep, snacks en espresso leveren we automaten. We hebben diverse soorten koffiemachines in ons assortiment van wel tien verschillende merken koffieapparaten. We adviseren graag over welke het beste bij u past. De machines maken niet alleen uw koffie, maar ook cappuccino, chocomelk, espresso, thee en soep is mogelijk.

Indien u een koffieautomaat van ons heeft afgenomen, dan bent u verzekert van een stuk service en nazorg. Elke dag is ons team bereikbaar om u in geval van een storing te helpen. Onze servicemonteurs zijn dan binnen een dag bij u op locatie om de storing te verhelpen. 

Onder een aantal voorwaarden leveren wij ook 60 maanden garantie en gratis service en onderhoud. Elk jaar zorgen we ook voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt ter preventie van grote problemen.

Dus heeft u een koffieautomaat, snoepautomaat, soepautomaat of waterkoeler  nodig, koffie thee of allerlei toebehoren? en niet te vergeten: goed koffie. Struin dan eens door onze webshop. U vindt er van alles. 

Kan koffieleverancier Van Krieken Koffieservice iets voor u betekenen? We leveren allerlei soorten melanges. Onze adviseur geeft graag telefonisch vrijblijvend advies

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.