Wilt u een koffieautomaat in Tilburg of ergens anders in Brabant in gebruik nemen, dan is de keuze voor een koffieautomaat van hoge kwaliteit daarbij essentieel. Wij helpen u met de keuze van een voor uw werkplek of horecaplek juiste koffiemachine. 

U zou het niet zomaar bedenken, maar een hoge kwaliteit koffieautomaat op uw werkplek in Tilburg is meteen het visitekaartje van uw bedrijf, had u dat al in de gaten? Wanneer u koffie schenkt die helemaal niet lekker is
dan ‘zal de kwaliteit van de producten of diensten ook wel niet goed zijn’. Daar vertrekken uw mogelijke klanten dan weer.. Maar is uw koffie snel gezet, goed van temperatuur en van perfecte koffiebonen kwaliteit, dan heeft u met uw bedrijf oog voor een goede service en voor de wensen van uw klant. Die invloed heeft uw koffie dus op uw gasten en relaties! Onze missie is dan ook dat wij uw klanten, gasten en medewerkers willen kunnen voorzien van de beste koffie-apparatuur en koffie.

Een koffieautomaat plaatsen wij in Tilburg en omstreken, maar eigenlijk leveren we in heel Nederland en onderhouden en plaatsen wij onze fantastische koffieautomaten. We hebben voor u verschillende variaties aan koffiemachines in het assortiment opgenomen. Een koffieautomaat voor elke denkbare plek in Tilburg is bij Van Krieken leverbaar dat is een ding dat zeker is. Ons deskundige personeel weet alles over onze producten en geeft u advies over welke machine het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u een keuze hebben uit verschillende koffiesterktes, en een keuze maken uit koffie met of zonder cafeïne? En wilt u niet alleen koffie maar ook cappuccino, espresso, cacao of soep kunnen uitkiezen? Het kan allemaal niet een machine is hetzelfde.

Betrouwbaar
Ons familiebedrijf heeft veel kennis en ervaring opgebouwd, in binnen- en buitenland. Onze klantenkring die we hebben opgebouwd is groot en bedrijven en horecagelegenheden vertrouwen nu dagelijks op onze koffie-apparatuur, de toebehoren en onze 24-uurs service. We zijn er in geslaagd om koffieautomaten-producenten om ons heen te verzamelen en daar hebben we een duurzame relatie mee opgebouwd. We kennen elkaar door en door. Daarom durven we stellig te zijn: er is een koffieautomaat in Tilburg en omstreken voor iedereen en alle wensen. Ons assortiment aan volautomatische koffie- en espressomachines, fresh brew- en instant apparatuur is heel breed. Op al deze apparatuur geven wij bovendien nog eens 60 maanden garantie, onze gratis service en onderhoud aan de apparatuur. Vraag naar de voorwaarden. Hoe intensief uw apparaat gebruikt wordt bepaalt het nodige onderhoud. Dat vindt minstens een keer per jaar preventief door ons plaats op uw locatie. Bij een storing is onze helpdesk bereikbaar en komen onze servicemonteurs binnen 24 uur de storing oplossen bij u.

Ben u ook op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat in of nabij Tilburg? Ons team denkt met u mee. U kunt hier onze contactgegevens vinden.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.