Wilt u een koffieautomaat in Eindhoven of ergens anders in Brabant in gebruik nemen, dan is de keuze voor een koffieautomaat van hoge kwaliteit daarbij essentieel. Wij helpen u met het kiezen van de voor uw werkplek of 
horecaplek juiste koffiemachine. 

U zou het niet zelf bedenken, maar een hoge kwaliteit koffieautomaat op uw werkplek in Eindhoven is meteen ook het visitekaartje van uw bedrijf, wist u dat? Wanneer u koffie schenkt die niet goed smaakt ‘dan zal de kwaliteit van uw producten of diensten ook wel niet goed zijn’. Daar gaan uw klanten.. Maar is uw koffie snel gezet, goed van temperatuur en van perfecte kwaliteit, dan heeft u als ondernemer oog voor goede service en voor de wensen van uw klant. 
Die invloed heeft uw koffie dus! Onze missie is daardoor geworden dat wij uw klanten, gasten en medewerkers willen kunnen voorzien van de beste koffie-apparatuur en koffie.

Een koffieautomaat plaatsen wij in Eindhoven en omstreken, maar eigenlijk ook in heel Nederland leveren, onderhouden en plaatsen wij onze fantastische koffieautomaten. We hebben bij Van Krieken Koffieservice verschillende variaties aan koffiemachines in het assortiment opgenomen. Een koffieautomaat voor elke denkbare plek in Eindhoven hebben we leverbaar dat is een ding dat zeker is. Ons deskundig personeel weet er alles over te vertellen en geeft u advies over 
welke machine het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u een keuze kunnen maken uit verschillende koffiesterktes, kunnen kiezen uit koffie met of zonder cafeïne? En wilt u niet alleen koffie maar ook cappuccino, espresso, cacao of soep kunnen kiezen? We hebben apparatuur in allerlei variaties, mogelijkheden en stijlen.

Betrouwbaar
Ons familiebedrijf heeft in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd, in binnen- en buitenland. Momenteel hebben wij dan ook een brede klantenkring weten op te bouwen en bedrijven en horecagelegenheden vertrouwen nu elke dag op onze koffie-apparatuur, de toebehoren en onze 24-uurs service. We zijn er in geslaagd om een groot aantal koffieautomaten producenten om ons heen te verzamelen en daar hebben we een duurzame relatie mee opgebouwd. We kennen elkaar inmiddels door en door. Daarom kunnen wij zo stellig zijn: er is een koffieautomaat voor iedereen en alle wensen in Eindhoven en omstreken. Ons assortiment aan volautomatische koffie- en espressomachines, fresh brew- en instant apparatuur is heel breed en vindt u bij Van Krieken. Op al deze apparatuur, nieuw en refurbished, geven wij bovendien nog eens 60 maanden garantie, onze gratis service en onderhoud aan de apparatuur, al moet u daarvoor  wel even naar onze voorwaarden vragen. Hoe intensief uw apparaat gebruikt wordt, bepaalt het nodige onderhoud en dat vindt minstens een keer per jaar preventief door ons plaats op uw locatie. Bij een storing is onze helpdesk altijd voor u bereikbaar en komen onze servicemonteurs binnen 24 uur al op locatie.

Ben u ook op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat in of nabij Eindhoven? Ons deskundige team denkt graag mee. U kunt onze contactgegevens hier vinden.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.