Wilt u een koffieautomaat in Den Bosch of ergens anders in Brabant laten plaatsen, dan is de keuze voor een kwalitatief goed koffieautomaat daarbij essentieel. Wij helpen u met liefde en gedrevenheid met het kiezen van de voor uw werkplek of 
horecaplek juiste machine. 

U zou het misschien niet bedenken, maar een hoge kwaliteit koffieautomaat op uw werkplek in Den Bosch is ook uw visitekaartje van het bedrijf. Want schenkt u koffie die niet goed smaakt ‘dan zal de kwaliteit van uw producten of diensten hoogst waarschijnlijk ook niet goed zijn’. En u kunt dan dus fluiten naar uw klanten.. Maar is uw koffie echter snel gezet, goed heet van temperatuur en van een perfecte kwaliteit? Dan weet u als ondernemers ook waar u mee bezig bent en heeft u oog voor goede service en voor de wensen van uw klant. Zo wordt gedacht. Onze missie is daarom dan ook dat wij uw klanten, gasten en medewerkers voorzien van de beste koffie-apparatuur en koffie.

Een koffieautomaat plaatsen wij in Den Bosch en omstreken, maar ook ergens anders in Nederland leveren, onderhouden en plaatsen wij onze fantastische koffieautomaten. Van Krieken Koffieservice heeft verschillende variaties aan koffiemachines in het assortiment opgenomen. Een koffieautomaat voor elke denkbare plek in Den Bosch hebben we leverbaar. Ons deskundige personeel die er echt alles over weet, adviseert u met passie over welke machine het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u kunnen kiezen uit verschillende koffiesterktes, kunnen kiezen uit koffie met of zonder cafeïne? En wilt u behalve koffie ook cappuccino, espresso, cacao of soep kunnen nemen? We hebben koffie-apparatuur in allerlei variaties, mogelijkheden en stijlen.

Betrouwbaar
Als familiebedrijf hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd, in binnen- en buitenland. Momenteel  hebben wij hierdoor een brede klantenkring opgebouwd en bedrijven en horecagelegenheden vertrouwen dagelijks op onze apparatuur, toebehoren en de 24-uurs service die wij bieden. We zijn geslaagd om een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te verzamelen en daar hebben we ook een duurzame relatie mee opgebouwd inmiddels. 
Zij kennen ons en onze klanten inmiddels goed. Daarom zijn wij er zo stellig in: er is een koffieautomaat voor iedereen en alle wensen in Den Bosch en omstreken. Een heel breed assortiment aan volautomatische koffie- en espressomachines, fresh brew- en instant apparatuur vindt u bij Van Krieken. Op al deze apparatuur, nieuw en refurbished, geven wij bovendien nog eens 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud, al moet u daarvoor  wel even naar de voorwaarden vragen. Afhankelijk van hoe intensief uw apparaat gebruikt wordt vindt minstens een keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt plaats op uw locatie. In geval van een storing is onze helpdesk altijd bereikbaar en komen onze servicemonteurs binnen 24 uur al op locatie.

Op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat in of nabij Den Bosch? Ons deskundige team denkt graag mee over een passende oplossing voor uw locatie. Onze contact gegevens vindt u hier.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.