Koffieautomaat Breda

Koffieautomaat BredaWilt u een koffieautomaat ergens in Breda plaatsen, dan is de keuze voor een kwalitatief goed koffieautomaat erg belangrijk.
Van Krieken Koffieservice helpt u met liefde met het kiezen van de voor uw werkplek of horecaplek juiste machine.
U zou het op het eerste gezicht snel over het hoofd zien, maar een kwaliteits koffieautomaat op uw werkplek in Breda is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Schenkt u koffie die niet goed smaakt? ‘Dan zal de kwaliteit van uw producten of diensten hoogst
waarschijnlijk ook niet goed zijn’. En u kunt fluiten naar uw klanten.. Is uw koffie echter snel gezet, goed heet en van een perfecte
kwaliteit? Dan weet u waar u mee bezig bent, heeft u oog voor goede service en voor de wensen van uw klant. Onze missie is dan ook dat wij uw klanten, gasten en medewerkers voorzien van de beste koffie-apparatuur en koffie.

Een koffieautomaat plaatsen wij in Breda en omstreken, maar ook elders in Nederland leveren, onderhouden en plaatsen wij onze fantastische koffieautomaten. Van Krieken Koffieservice heeft diverse soorten koffiemachines in het assortiment opgenomen. Een koffieautomaat voor elke denkbare plek in Breda. Onze professionele medewerkers die er echt alles over weten, adviseren u met passie over welke machine het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u kiezen in welke sterkte de koffie kan worden gezet en wilt u een keuze kunnen maken uit koffie met of zonder cafeïne? En wenst u naast koffie ook cappuccino, espresso, cacao of soep? Het kan allemaal. We hebben namelijk koffiemachines in allerlei variaties, mogelijkheden en stijlen in ons assortiment.

Betrouwbaar
De afgelopen jaren hebben wij als familiebedrijf veel kennis en ervaring opgebouwd, in binnen- en buitenland. Anno nu hebben wij een brede klantenkring opgebouwd en bedrijven en horecagelegenheden vertrouwen dagelijks op onze machines, toebehoren en de service die wij 24 uur per dag leveren. We zijn er in geslaagd om een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te hebben verzameld en daar hebben we een duurzame relatie mee opgebouwd. Zij kennen ons en onze wensen inmiddels goed. Daarom zijn wij zo stellig: er is een koffieautomaat voor iedereen in Breda en omstreken. Bij ons vindt u een heel breed assortiment aan volautomatische koffie- en espressomachines, fresh brew- en instant apparatuur. Op al deze apparatuur, nieuw en refurbished geven wij bovendien 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud. Hiervoor dient u wel even naar de voorwaarden te vragen. Afhankelijk van hoe intensief uw apparaat wordt gebruikt vindt er minstens een keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt plaats op locatie. Bij een storing is onze helpdesk altijd bereikbaar en komen onze servicemonteurs binnen 24 uur al op locatie.

Op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat in Breda of omstreken? Neem contact met ons op dan denken wij graag mee over een passende oplossing voor uw locatie. U vindt hier onze contactgegevens.

Koffiemachine kopen


Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie