Kiest u voor het plaatsen van een koffieautomaat ergens in Brabant, dan is de keuze voor 
een kwalitatief goede koffieautomaat essentieel. Van Krieken Koffieservice helpt u graag met het kiezen van de juiste machine voor uw werkplek of horecaplek. U zou het op het eerste gezicht niet zeggen of 
snel over het hoofd zien, maar een goede koffieautomaat op uw werkplek in Brabant is ook het visitekaartje van uw bedrijf. Schenkt u koffie die niet lekker is? ‘Dan zal de kwaliteit van uw producten of diensten ook wel 
niet goed zijn’. En daar gaan uw klanten.. En is uw koffie snel gezet en van goede kwaliteit? Dan heeft u het goed voor elkaar, heeft u oog voor een goede service en voor wat uw klant wil: en dat is in de watten gelegd worden. Onze missie is dan ook dat wij uw klanten, gasten en medewerkers van de beste apparatuur en koffie willen voorzien.

Een koffieautomaat plaatsen wij in Brabant, maar ook in de rest van Nederland leveren, 
onderhouden en plaatsen wij koffieautomaten. Van Krieken Koffieservice heeft verschillende soorten koffiemachines in het assortiment. Een koffieautomaat voor elke plek in Brabant. Onze deskundige medewerkers die er alles over weten, adviseren u met liefde over welke machine het beste bij u en uw bedrijf past. Wilt u kunnen kiezen in welke sterkte de koffie wordt gezet, en een keuze uit met of zonder cafeïne? En wilt u naast de koffie ook cappuccino, espresso, cacao of soep kunnen aanbieden? Dat kan allemaal. We hebben koffiemachines in allerlei variaties, mogelijkheden en stijlen.

Betrouwbaar
De afgelopen jaren hebben wij als familiebedrijf veel kennis en ervaring opgebouwd, in binnen- en buitenland. Anno nu hebben wij een brede klantenkring opgebouwd en bedrijven en horecagelegenheden vertrouwen dagelijks op onze machines, toebehoren en de service die wij 24 uur per dag leveren. We zijn er in geslaagd om een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te hebben verzameld en daar hebben we een duurzame relatie mee opgebouwd. Zij kennen ons en onze wensen inmiddels goed. Daarom zijn wij zo stellig: er is een koffieautomaat voor iedereen in Breda en omstreken. Bij ons vindt u een heel breed assortiment aan volautomatische koffie- en espressomachines, fresh brew- en instant apparatuur. Op al deze apparatuur, nieuw en refurbished geven wij bovendien 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud. Hiervoor dient u wel even naar de voorwaarden te vragen. Afhankelijk van hoe intensief uw apparaat wordt gebruikt vindt er minstens een keer per jaar een preventieve onderhoudsbeurt plaats op locatie. Bij een storing is onze helpdesk altijd bereikbaar en komen onze servicemonteurs binnen 24 uur al op locatie.

Op zoek naar een kwaliteits koffieautomaat in Breda of omstreken? Neem contact met ons op dan denken wij graag mee over een passende oplossing voor uw locatie. U vindt hier onze contactgegevens.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.