De dagelijkse koffiemomenten zijn belangrijk voor ons. Koffie wordt in de Nederlandse uitgaansgelegenheden, hotels en restaurants, volop geschonken maar zeg nou zelf: wat is een dag nu zonder koffie? Naast onze koffie- en espressomachines en automaten, zijn wij ook koffie groothandel voor de horeca. 

Van Krieken Koffieservice levert koffie aan de horeca en ook alles op het gebied van koffie en de toebehoren. We hebben een zeer groot assortiment van koffiemelanges en alles wat nog meer nodig is. Wij leveren koffie aan de horeca en aan de zakelijke markt. Iedere dag willen wij onze klanten en relaties verzekeren van de beste kwaliteit koffie. Dankzij de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis weten wij daarvoor de beste koffie te selecteren afkomstig van alleen de beste koffiebranders die er zijn. Onze selectie heeft een aantal verschillende merken, waaronder ook een drietal duurzame koffiebonen.

Wij leveren de koffiebonen van de merken Java, Beyers, Kimbo en ons eigen merk Van Krieken.

Bestellen
Koffie mag in de horeca nooit op zijn, dat zou u klanten kosten. Bestellen gaat daarom snel en gemakkelijk online. In onze webshop vindt u eigenlijk alles wat u nodig heeft. Ons complete assortiment is er te vinden. Bellen kan ook altijd, ons deskundig team met een liefde voor goede koffie, staat u graag te woord. Bij ons geldt: vandaag besteld vaak, is morgen in huis!

Onze visie
Koffie, thee en ook cacao zijn onmisbaar in ons dagelijks leven geworden. Aan koffie en koffiespecialiteiten wordt dan ook veel meer waarde gehecht dan jaren geleden het geval was. De kwaliteit van de koffie die wij drinken en de apparatuur die onze koffie maken zijn daarbij van groot belang geworden. Goede koffie, thee en cacao dat zegt iets over de service van een organisatie. Is de koffie op een horecaplek niet lekker? Dan zal het bedrijf ook wel geen waarde hechten aan mij als klant... Zo dragen wij als koffie groothandel positief bij aan de relatie met uw klanten. Koffie moet smaken, basta!

Van Krieken
Wij zijn een ambitieus familiebedrijf uit Kaatsheuvel met een grote passie voor koffie, thee en cacao. Wij willen de grootste en beste koffieleverancier van de provincie Brabant zijn. We stellen onszelf grote doelen, maar we weten dan ook zeker dat ze haalbaar zijn! Wij onderscheiden ons van andere koffie leveranciers aan de horeca door een no-nonsense mentaliteit en door een behoefte en op wensen gerichte service. Maatwerk is er bij ons voor iedereen. Wij investeren in persoonlijk contact met onze relaties en helpen met het invullen van een eigen smaakvolle koffiebeleving.

Ons concept
Wij leveren koffie als een ‘full-service’ koffieconcept, met mogelijk ook koffieautomaten van topkwaliteit. We hebben in ons assortiment en brede selectie van betaalbare, superieure en heerlijke koffiemelanges en toebehoren zoals melk- en suikersticks, thee, cacao, soepen, servies en disposables. Een verrassend compleet aanbod van koffie.. 

We houden van werken met korte lijnen, persoonlijk contact en snelle, efficiënte en unieke service. Bij een afname van onze koffiemachines en andere producten bieden wij altijd technische ondersteuning op onze (nieuwe en refurbished) koffiemachines.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. 

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.