U bent op zoek naar een heerlijke koffie? Voor in uw koffiemachine misschien? Die hebben we bij Van Krieken Koffieservice zeker beschikbaar. Vanuit ons pand in Sprang-Capelle voorzien wij talloze bedrijven door heel Nederland van de lekkerste koffie, van Waalwijk tot Groningen. Elke onderneming heeft zijn
eigen wensenlijstje voor het drinken van de perfecte koffie. In overleg met onze klanten kijken we daarom naar de beste mogelijkheden die passen bij de desbetreffende werkplek. Heeft u koffie besteld bij van Krieken en is deze niet sterk genoeg naar uw zin? Geeft niets, dan komen onze monteurs langs om de machine zo af te stellen dat de koffie weer helemaal naar wens is.

Wij bezorgen elke dag in heel Nederland veel werknemers heerlijke koffie momenten van hoge kwaliteit. Van Krieken levert koffie- en espressomachines en losse koffie, freshbrew of koffiebonen. Na een
ontvangen order heeft u uw gevraagde koffiebenodigdheden al de volgende dag op kantoor of in huis.
De perfecte kop koffie, in of nabij Waalwijk, is alleen met de beste kwaliteit koffiebonen te zetten. 

De dag beginnen met een verse kop koffie gebeurt niet alleen in Waalwijk en omgeving, maar dat ziet u overal. Het is toch ook zalig om zo langzaam wakker te worden en op gang te komen. Koffie drinken is daarbij ook nog eens gezond gebleken, dat weten veel mensen niet Door de hoeveelheid antioxidanten
en de goede voedingsstoffen. Onderzoekers menen zelfs dat koffiedrinkers zelfs ook minder risico lopen
op verscheidene ziektes dan mensen die geen koffie drinken. Goed nieuws he! Maar laten we niet vergeten dat een goede bak koffie ook gewoon super lekker is! Bij Van Krieken geven we een ruime keus in
melanges zodat iedereen zijn of haar perfecte koffie kan maken. 

Koffie Waalwijk

Koffie kopen, of u nu in Waalwijk of Breda bent, het is eenvoudig. Al onze merken bonen zijn met zorgvuldigheid uitgezocht en komen van de beste koffiebranders die we kennen. Dan bent u ook zeker va een verse kop koffie met een volle smaak van echte koffie. We leveren ook steeds vaker producten met een duurzaam label, het Fairtrade, Max Havelaar en rainforest Alliance certificaat. Omdat we duurzaam ondernemen ook niet onbelangrijk vinden. Door die labels weet u zeker dat voor die koffiebonen die wij hebben geselecteerd een eerlijke prijs betaald is.

Melanges
We hebben verschillende soorten koffiebonen in ons assortiment. Onder anderen van de merken Beyers, Java en Kimbo. Onze ervaring leidde tot een eigen gemaakte koffiemelange.
Waar kiest u voor? Een zachte melange, een stevige smaakexplosie of een volle espresso? De koffiebonen die u wenst hebben wij zeker in ons assortiment opgenomen. 
Online kunt u koffie vanuit Waalwijk bijvoorbeeld of elders heel makkelijk bestellen. We leveren koffie van Waalwijk tot Breda tot Utrecht. De prijzen staan bij de producten.

Kopje koffie drinken? U vindt uw favoriet in onze webshop!

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.