Bezorgen & afhalen

LEVERINGEN

Alle bestellingen, groot of klein worden door ons of door PostNL bij uw bedrijf bezorgd. Wij brengen de benodigdheden voor uw kantine en koffievoorziening, niet alleen bij u aan de deur maar zetten het graag voor u in uw keuken of opslagruimte (mits betreft begane grond). Voor deze service rekenen we niets. Alle normale bestellingen worden vanaf € 100,- franco bezorgd.
Onder de € 100,- bedragen de verzendkosten € 7,99 per pakket onder 10 kilo. 

LEVERTIJDEN

Ons assortiment bestaat uit honderden producten, waarvan een groot gedeelte voorradig is en binnen twee werkdagen geleverd kan worden. Niet gangbare producten kunnen een langere levertijd hebben; daarover zullen wij u uiteraard informeren. We splitsen dan in overleg de bestelling zodat u niet hoeft te wachten de gehele bestelling. Het niet voorradige artikel wordt gewoon later nageleverd.

AFHALEN

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen op ons hoofdkantoor. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

LEVERINGEN VAN AUTOMATEN

De levering van koffieautomaten gebeurt door onze eigen monteurs, die de automaat ter plekke installeren en samen met u uitproberen. Waar nodig zullen zij u instrueren over het gebruik en de werking van de automaat. Voor aflevering worden automaten ingesteld en geconfigureerd door onze centrale technische dienst.

LEVERTIJDEN

De levertijd van een automaat varieert tussen de 1 dag en 7 weken. Van alle merken koffieautomaten, soepautomaten en waterkoelers hebben wij meerdere types op voorraad en sommige types hebben een korte levertijd. Daarnaast worden automaten geconfigureerd en geïnstalleerd. Wij zijn altijd bereid u te voorzien van een tijdelijke automaat.


Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie