La Rhea


La Rhea

Welkom op de pagina met ons assortiment La Rhea machines. La Rhea is het nieuwe high-end merk van de Rhea Vendors Group dat de knowhow consolideert die ze al meer dan 50 jaar hebben opgedaan in de vendingindustrie, gecombineerd met geavanceerde technologie en Italiaans design. La Rhea koffiemachines vertalen de precisie en consistentie van een professionele Italiaanse barista in volledig geautomatiseerde koffiebereiding, zowel qua prestaties als qua smaak.

De la Rhea familie

La Rhea is de nieuwste evolutie van de wereldberoemde productlijn, een innovatieve nieuwe familie van volledig aanpasbare machines met de nieuwste generatie touchscreentechnologieën die ze flexibel, intuïtief en eenvoudig te bieden maken. Maak kennis met de La Rhea familie.

De geheime formule voor de perfecte kop koffie

De bekroonde gepatenteerde Variplus-technologie is een systeem van drie componenten – Variflex, Varigrind en Varitherm – die samenwerken om de ideale bouwdruk, maalgraad, waterhoeveelheid en –temperatuur te coördineren, en deze aan te passen voor elk van de verschillende drankselecties die de machines bieden. In tegenstelling tot traditionele koffiemachines past Variplus alle factoren aan die elke drank onderscheidend maken, precies zoals ze zouden moeten worden gemaakt. Met Variplus is het alsof u dag en nacht een professionele Italiaanse barista tot u beschikking heeft.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken Koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.