De Jong Duke


De Jong Duke

De Jong Duke is een Nederlandse fabrikant van koffieapparatuur, met vestigingen in Europa en de VS. Met al meer dan 50 jaar ervaring met het bouwen en ontwikkelen van koffiemachines, gebaseerd op de principes van innovatie, design en betrouwbaarheid.

Espressomachine

Elke goede koffie begint bij een goede machine. Bent u op zoek naar een goede machine die u daar bij helpt? Dan bent u bij De Jong Duke aan het juiste adres. Van espresso tot wiener melange. De machines van De Jong DUKE verzorgen het perfecte koffie gerelateerde drankje tot in de puntjes. De machines zijn gemaakt van duurzame producten. Met zijn grote opslagcapaciteit zijn deze machines ideaal voor zowel klein als groot gebruik. Kortom bent u op zoek naar een professionele koffiemachine, dan bent u bij De Jong Duke aan het juiste adres.

Instantmachine

Kwaliteit is het handelsmerk van De Jong Duke omdat dit de bepalende factor is. De Jong Duke is gebouwd rond het idee dat betrouwbaarheid, design en prestatie de sleutel tot succes vormen. De instantmachines van De Jong Duke brengen de koffiebeleving een level hoger. De automaten zijn compacte vol automatische machines voor het bereiden en verkopen van warmen dranken. Per machine kunnen de gewenste instellingen ingevoerd worden voor optimaal gebruik.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van De Jong DUKE? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.