Carimali


Carimali

“Wij maken koffie zoals u dat wilt” is het motto van Carimali. Dit betekent dat ze de lokale tradities van het maken van koffie en de lokale smaak van internationale markten respecteren door innovatieve, ultramoderne koffiemachines aan te bieden. De machines van Carlimali beschikken over grootse prestaties. Er zijn diverse mogelijkheden beschikbaar om de set naar uw wensen in vullen. Van instap tot high end, 1, 2 of 3 groeps en desgewenst met automatisch melk opschuim systeem. Diverse opties en grinder maken het traditionele assortiment compleet.

Espressomachine

Een espressomachine van Carimali… Wie wilt dat nu niet?! Naast dat het machines zijn die enorm lekkere koffie kunnen zetten is de uitstraling ook om over naar huis te schrijven. Zowel te gebruiken voor de horeca als voor MKB. Machines van Carimali zorgen voor de koffiebeleving waar u naar op zoek bent.

Pistonmachines

Ook bij de pistonmachines van Carimali is er aandacht besteedt aan de uitrstraling. Perfect afgewerkt, goede kleurencombinaties en uiteraard van degelijke materialen. Vaak komt Carimali met nieuwe exemplaren of verbeteringen op de bestaande modellen. Ervaar de smaak van koffie die een stuk verder gaat dan u had verwacht. De machine die de barista ervaring met zich meebrengt.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken Koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.