Rheavendors


Rheavendors

Onze meest verkochte koffiemachines zijn afkomstig van Rheavendors. Dit alles is te danken aan de betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling van de machines. Daarnaast kunt u op elk moment van de dag genieten van een heerlijke bak koffie. De machines van de toekomst moeten aansluiten bij het leven van vandaag. Betrouwbaar en efficiënt.

Espresso machine

De meest verse vorm van koffie zet je door middel van espressomachines. De espressomachines van Rheavendors hebben een frisse en eigentijdse ‘look’ en stralen klasse en kwaliteit uit. Het is eenvoudig om de machines te plaatsen, af te stellen en te onderhouden, wat resulteert in een perfecte bereiding van de koffiespecialiteiten. Bent u op zoek naar een vooruitstrevende machine voor uw heerlijk vers gezette bakje koffie, kies dan voor een koffiemachine van Rheavendors.

Instant machine

Bij Rheavendors maak je met 1 druk op de knop vele koffie varianten en andere warme dranken. De instant machines van Rheavendors garanderen snelheid, kwaliteit en zuinigheid. De instant machines zijn er in verschillende uitvoeringen die mogelijkheid bieden voor elke situatie, of het gaat om een paar koppen koffie per dag of een grotere hoeveelheid. Ook het onderhoud van de instant machines is een fluitje van een cent, met één druk op de knop start er een reinigingsprogramma waarna de machine zichzelf grondig reinigt.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Rheavendors? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.