Sanremo


San Remo

San Remo koffiemachines staan bekend om hun precisie, gebouwd voor professionals met hoge verwachtingen. Heeft u een klein café of een groot restaurant? Dan heeft SanRemo de machine die aan uw wensen voldoet.

Sanremo staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een SanRemo espresso machine bent u verzekerd van een degelijke machine, waar u jarenlang plezier aan zult beleven. De kennis en ervaring van Sanremo Italië zijn verwerkt in de machines en daarmee worden de wensen voor de klant vervuld. Elke machine van San Remo resulteert in strakke designs met ruime capaciteit. De machines van SanRemo zijn echte blikvangers in elke ruimte. Naast de machines biedt SanRemo ook bijpassende degelijke molens. Ook deze molens stralen kwaliteit uit. Strak designs en goede kleurencombinaties zijn hier terug te vinden.

Pistonmachine

Hedendaags hebben we ook pistonmachines. Een pistonmachine is een espressoapparaat dat werkt met een mechanische zuiger die het koffiewater door de koffie heendrukt. De pistonmachines van SanRemo hebben een klassieke Italiaanse uitstraling, omdat je bij een pistonmachine altijd moet denken aan de italiaanse cafe’s waar die barista aan de grote hendel moest trekken om de zuiger in beweging te brengen, de druk op te laten bouwen en deze langzaam op te laten komen, om het hete water met de juiste snelheid en druk door de koffie te laten lopen en uiteindelijk het perfecte Italiaanse kopje koffie wordt gezet.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van ETNA? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.