Koffiemachines voor bedrijven


De beste koffieautomaten voor bedrijven

Een koffieautomaat is bij bedrijven veel meer dan alleen een apparaat. Het is de start van de dag, het praatje met collega’s en de welkome break op een middag waarop het allemaal even niet loopt zoals je wilt. Bij Van Krieken Koffie weten we hoe belangrijk een koffieautomaat voor bedrijven is. Daarom leveren we voor bedrijven de complete koffieoplossing. Van koffiemachines tot heerlijke koffiebonen, alles bij één leverancier.

Aandachtspunten bij aanschaf van een zakelijk koffieautomaat

Steeds meer bedrijven en kantoren maken serieus werk van hun koffieautomaat. Het standaard apparaat wat er al jaren staat, wordt vervangen door een nieuw exemplaar. Een goede koffiemachine maakt niet alleen je medewerkers blij, maar is ook voor klanten en relaties een visitekaartje. Een heerlijk bakkie vergeet je namelijk niet snel.

Natuurlijk kun je het bij een zakelijk koffieautomaat zo gek maken als je zelf wilt. Zeker wanneer budget geen rol speelt. Om je toch een idee te geven waar je aan moet denken bij de aanschaf van een koffiemachine voor jouw bedrijf hebben we een kort lijstje met aandachtspunten opgesteld. Aan de hand van jouw wensen kunnen we samen de beste machine uitzoeken.

  • Aantal personen dat gebruik gaat maken van de machine?
  • Zetmethode (bonen, freshbrew, instant etc.)?
  • Verse melk of melktopping?
  • Vaste wateraansluiting of watertank?
  • Eventueel betaalsysteem?

Koffiemachines voor kleine bedrijven

Heb je als klein bedrijf ook zo’n goed koffieautomaat nodig? Als je het ons vraagt wel. Een kopje zwart goud uit een goed apparaat is brandstof voor elk bedrijf. Zeker wanneer je een echte koffieliefhebber bent. Bovendien hoeft een goed apparaat geen vermogen te kosten. Van Krieken levert koffiemachines in verschillende prijscategorieën, dus ook voor kleinere bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

koffieautomaten bedrijven

De beste service voor onze klanten

Als zakelijke klant profiteer je bij Van Krieken van vele voordelen. Zo kiezen we samen de beste koffiemachine voor jouw bedrijf en adviseren we je over de lekkerste koffiebonen. Daarnaast ervaar je bij ons ook wat nu precies die Brabantse service inhoudt. 

Wij houden namelijk van goed contact met onze klanten en zorgen ervoor dat je altijd tevreden bent met wat je van ons krijgt. Zo bieden we 60 maanden garantie wanneer je de benodigde koffieproducten bij ons afneemt en bij eventuele storingen sturen we natuurlijk binnen no-time een monteur bij je langs. 

De koffie staat voor je klaar

Echt waar! Letterlijk zelfs. Wij zijn er klaar voor om jouw bedrijf te voorzien van de lekkerste koffie. Maar ook wanneer je vragen hebt of met ons in gesprek wilt over de mogelijkheden dan staat er natuurlijk een bakkie voor je klaar bij ons op kantoor. Bel ons op 0416-34 34 31 of stuur een mailtje naar info@vankriekenkoffie.nl. Onze klantenservice beantwoord graag je vragen of plant een afspraak met je in. 

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.