Koffiemachines


Koffiemachine kopen?

Bent u wel eens ergens werkzaam geweest waar geen koffiemachine stond? Of komt u wel eens bij een ander bedrijf waar geen koffiemachine staat? Grote kans dat u twee keer nee als antwoord heeft. Een goede koffiemachine kopen is essentieel geworden voor op de werkvloeren in Nederland. Koffie geeft mensen een tevreden gevoel en het brengt ook mensen bij elkaar. En hoe vaak is het zo dat er goede ideeën ontstaan bij de koffiemachine? 

Een goede koffiemachine kopen waarmee u met verse bonen koffie maalt is bovendien ook het visitekaartje van uw bedrijf. Iets waar u met zorg over na moet denken! Een fijne ontvangst met een heerlijke kop koffie: wie wil dat niet? Het representeert hoe u uw klanten en gasten behandelt. Voordelen te over om bij ons in de showroom naar de geschikte koffiemachine te zoeken en de koffiemachine te kunnen kopen die bij u past!

Het aanbieden van een kwalitatief goede kop koffie aan uw gasten is gemeengoed geworden. Door de beste koffiemachine te kopen willen wij ook u, uw personeel en gasten laten genieten van een goede kop koffie. Verschillende apparaten hebben wij daarom in ons assortiment opgenomen. Alle koffiemachines die u kunt kopen zijn betrouwbaar en komen van producenten waar we door de jaren een duurzame relatie mee hebben opgebouwd. Onze klantenkring is inmiddels gegroeid en ook onze producenten behoren tot een vaste trouwe groep. Betrouwbaarheid staat dus voorop en onze koffieapparaten zijn dan ook betrouwbaar. 
We leveren volautomatische koffie- en espressomachines, traditionele espresso halfautomaten uit onze voorraad en hebben ook fresh-brew- en instant apparatuur leverbaar.

U kunt bij ons kiezen uit diverse koffiemelanges en de bonen die we op voorraad hebben zijn geschikt voor elk apparaat. We hebben het over koffie van zeer milde smaak tot zeer sterke smaakbeleving. En ook koffiesmaken zonder cafeïne zijn opgenomen in ons assortiment. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis hebben we ook zelf een koffie weten te produceren, koffie waar we trots op zijn! De heerlijk Van Krieken koffies zijn uiteraard ook in onze webshop te vinden.

Koffiebonen
Van Krieken Koffieservice heeft voor elke koffiemachine die u koopt of al gekocht heeft verschillende soorten koffiebonen. Alle zakken zijn eenvoudig aan te schaffen in onze webshop op de site. Wij kiezen onze koffiebonen zorgvuldig uit. Want koffiebonen branden dat vereist wel een goede kennis en vakmanschap. Een verse kop koffie is buitengewoon smakelijk maar dan moet deze wel afkomstig zijn van de beste koffiebonen. Van Krieken wil graag waar mogelijk duurzaam en verantwoord ondernemen. Dat is zichtbaar in ons aanbod. Misschien bent u ook een voorstander van duurzaam ondernemen? Schenk dan eens koffie van een merk met het label van fair trade, Max Havelaar of het Rainforest Alliance. Dat is heerlijke koffie voor een eerlijke prijs.

U heeft het inmiddels wel door: ons assortiment is breed. U vindt in de webshop koffie voor elke smaak, van mild tot sterk en ook voor elk budget. Zakken bonen en koffie zijn er al vanaf vijftien euro per kilo oplopend tot vijfentwintig euro per kilo bonen. Koopt u al bonen bij ons en gaat u bij ons ook uw koffiemachine kopen? Dan bent u dubbel verzekerd van een kop koffie van de beste kwaliteit.

WIlt u een koffiemachine kopen? Meer weten? Bel of mail ons vrijblijvend.

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.