Machines 

Er zijn 82 producten

Machines

Een goede koffiemachine is onmisbaar op de werkvloer. Koffie brengt mensen samen. Het bevordert het teamgevoel en zorgt voor een rustmoment. Hoe vaak ontstaan er geen goede ideeën bij de koffiemachine? Daarnaast is een goede kop koffie ook het visitekaartje van uw bedrijf. Een hartelijk ontvangst met een heerlijk bakje koffie zal uw kla...

Machines

Een goede koffiemachine is onmisbaar op de werkvloer. Koffie brengt mensen samen. Het bevordert het teamgevoel en zorgt voor een rustmoment. Hoe vaak ontstaan er geen goede ideeën bij de koffiemachine? Daarnaast is een goede kop koffie ook het visitekaartje van uw bedrijf. Een hartelijk ontvangst met een heerlijk bakje koffie zal uw klanten bijblijven. Een kwalitatief goede koffieautomaat levert uw bedrijf dus alleen maar voordelen op. De missie van Van Krieken Koffieservice is dan ook om uw medewerkers en gasten van de beste koffie en koffieapparatuur te voorzien.

Kwalitatief goede koffie

De tijd van slechte automatenkoffie op de werkvloer ligt al lang achter ons. Tegenwoordig is het mogelijk om ook op het werk een kwalitatief goede kop koffie aan te bieden. Van Krieken Koffieservice heeft verschillende soorten koffiemachines in het assortiment. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke machine het beste bij uw bedrijf past. Wilt u kiezen in sterkte, met of zonder cafeïne? En wilt u naast koffie ook cappuccino, espresso, cacao of soep aanbieden? Het is allemaal mogelijk.

Betrouwbaar

Bij Van Krieken Koffieservice vindt u alleen maar betrouwbare koffiemachines. Door onze ervaring en uitstekende service hebben we afgelopen jaren een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Daarnaast zijn we erin geslaagd een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te verzamelen. Daar hebben we inmiddels een duurzame relatie mee opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan volautomatische espresso koffieapparatuur, traditionele espresso halfautomaten en fresh brew- en instant apparatuur.

Uitstekende service

Van Krieken Koffieservice vindt goede service belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffiemachine wanneer u alle benodigde ingrediënten voor u machine uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Afhankelijk van het gebruik van uw koffiemachine, vindt er minimaal een keer per jaar een noodzakelijke preventieve onderhoudsbeurt plaats. Heeft u een storing? Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op. Wij hebben daarvoor een speciale telefonische helpdesk die tijdens kantooruren altijd bereikbaar is.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven. U kunt natuurlijk ook direct onze producten bestellen.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 82 items
 • Met de XX-micro maak je met 1 druk op de knop vele koffie en chocolade varianten. De mogelijke combinaties zijn te programmeren onder 1 van de 6 producttoetsen. Ook beschikt de automaat over een aparte heet water uitloop voor thee of bijvoorbeeld het aanmaken van een kopje soep. Alles werkt op basis van instant (oplos) producten. 

   
   
 • De machine kan dienst doen als koffie automaat om koffie en cappuccino per kopje te maken. Zwarte koffie kan ook in kannen afgenomen worden. Groeit het bedrijf harder dan verwacht? Dan hoeft de machine geen plaats te maken voor een grotere variant, je gaat hem gewoon gebruiken als machine voor soep of warme chocolademelk. 

   
   
 • Deze machine is vervangen door: Rheavendors Cino EC Met de XX OC maak je met 1 druk op de knop vele koffie en chocolade varianten. Koffie wordt vers per kopje gezet van vriesdroog (oplos koffie) of naar wens  vers gemalen koffiebonen. Voor cappuccino en bijvoorbeeld chocolademelk wordt gebruik gemaakt van droge (instant) producten. Ook beschikt de...

   
   
 • Zeer uitgebreide instant (oploskoffie) automaat voor bedrijven of afdelingen met ca. 20 gebruikers. De Cino eC is er in 3 verschillende uitvoeringen en in 2 kleuren front. De ombouw is altijd zilver. Deze automaat is uit te breiden met diverse opties en accessoires om ze helemaal naar wens samen te stellen.  Deze instant versie is het basis model waarmee...

   
   
 • Topmodel uit de Cine eC serie. Dit model beschikt over de verwarmde Variflex® zetgroep die tot 15 gram koffie kan doseren. Dat zorgt dat ook de grotere koffie's naar méér smaken. Je kunt de Pro zelfs met dubbele uitloop bestellen. Alle gezette koffie is van verse koffiebonen.  De machine is uit te breiden met allemaal opties die de inzetbaarheid van de...

   
   
 • Rheavendors heeft deze machine in 3 uitvoeringen. Deze instantmachine werkt met oploskoffie (géén residu!) en zet in slechts 10 seconden een kop zwarte koffie vers per kopje. Voordelig, schoon én simpel! De Cino XS Grande is er overigens ook in een espresso (koffiebonen) variant en zelfs een Pro versie met Variflex zetgroep.  Deze instantmachine kan over...

   
   
 • U zoekt een tankstation voor congressen en evenementen? Zo een die slechts 15 seconden nodig heeft voor een liter koffie ? Sluit deze gigant aan op krachtstroom en je kan theaters, congreszalen en verzorgingshuizen voorzien van vers gezette koffie. Is het even rustig? Dan kun je alle koffiespecialiteiten per kopje afnemen.  De machine werkt met instant...

   
   
 • De Armonia Smart is het instap model van Carimali, maar beschikt over grootse prestaties. Leverbaar in zowel instant als verse melk uitvoering en er zijn diverse mogelijkheden om de set naar uw wens te maken met o.a. koelkast en koppenwarmers.

   
   
 • Met zijn afgeronde frontpaneel doet deze Armonia Soft aan, maar onderhuids is hij dat zeker niet. Opgebouwd met louter top componenten en forse boiler staat dit systeem zijn mannetje. Of u nu kiest voor de instant of espresso uitvoering . U zult jarenlang genieten van topkwaliteit koffie.

   
   
 • State-of-the-art technologie, het full color touchscreen display is zeer intuïtief te gebruiken en gemakkelijk aan te passen. Screensavers, promoties, logo’s, en geluid, het is allemaal mogelijk. Ook verkrijgbaar in self service configuratie, ideaal voor openbare plaatsingen.

   
   
 • Dit is de machine voor de veeleisende gebruiker. Volume is geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Aan te sluiten op 380 Volt, levert deze machine tot 240 espresso’s per uur. Ook zit er een separate voorziening voor thee water op tot maar liefst 60 liter per uur.

   
   
 • Cento, ideaal voor koffie-professionals die op zoek zijn naar de beste oplossing voor kwaliteit en topprestaties tegen een zeer concurrerende prijs. Uitgerust met een grote koppenwarmer in roestvrij staal. Elektrische verwarming is beschikbaar als optie voor 2/3 groepen. De Cento wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

   
   
 • Deze volbloed Italiaanse filterdrager heeft alles in huis om u te verleiden. Verleiden met design, kwaliteit en bovenal met de mogelijkheden. De groepen zijn verbonden met de thermostatisch geregelde boiler en de vacuüm kleppen zorgen ervoor dat er geen vloeistof terug kan vloeien.

   
   
 • De Diva is voorzien van PerfectPoint, het exclusieve gepatenteerde koffie infusion systeem om de gewenste temperatuur in te stellen voor elke selectie knop en van elke afzonderlijke koffie groep. Samen met zijn eye catching design is dit het paradepaardje uit de Carimali stal.

   
   
 • Deze professionele koffiemolen geeft constant de perfect fijnmaling voor elk gewenste consumptie. Doordat deze molen zijn bonen pas maalt wanneer de filterhouder geplaatst wordt onder de maler, blijft elk kopje zijn versheid behouden.

   
   
 • Deze professionele koffiemolen geeft constant de perfect fijnmaling voor elk gewenste consumptie. Doordat deze molen zijn bonen pas maalt wanneer de filterhouder geplaatst wordt onder de maler, blijft elk kopje zijn versheid behouden. Een maatje groter dan zijn kleiner broertje de KD1 Grinder.

   
   
 • Een slanke, compacte en verleidelijke machine uitgerust met een aanraakscherm met verwisselbare selectie labels. De Cino eC biedt tot 12 selecties en 2 - 4 pre-selecties. Een automaat die zich aanpast aan uw kopje: Het uitgiftestation accepteert mokken, glazen, kleine kopjes en coffee 2Go bekers. De hoogte van het uitgiftestation is 140 mm, hierdoor is...

   
   
 • Deze table-top machine is uitgerust met een intuïtief Touch panel met grafische pictogrammen voor elke selectie. Hij biedt tot 12 selecties en 2 - 4 pre-selecties. Warme dranken voor elke smaak: laRhea Cino Grande V + biedt met zijn de Variflex ® zetgroep trend & traditie: van een espresso met een perfecte crema tot een op freshbrew gelijkende koffie....

   
   
 • Onze table top machine, uitgerust met een zichtbaar reservoir voor koffiebonen met een inhoud van maar liefst 2 kilo. De machine heeft een 7'' Touch screen welke de beelden van de verschillende selecties, voedingswaardeinformatie, video's of reclame toont. Warme dranken voor elke smaak: laRhea Cino Grande V + biedt met zijn de Variflex ® zetgroep trend...

   
   
 • Volautomatische table top machine uitgerust met een intuïtief Touch panel met grafische pictogrammen voor iedere selectie. Hij biedt tot 12 selecties, 2 – 4 pre-selecties en plus en min toetsen voor suiker.De machine is voorzien van een 3,5” display voor afbeeldingen of foto's. Warme dranken voor elke smaak! Top kwaliteit dranken en mixen zijn beschikbaar...

   
   
 • Esprecious 12 heeft één canister voor koffiebonen en twee canisters voor instant ingrediënten. De instantcanisters kunnen gevuld worden met topping en cacao voor koffiespecialiteiten zoals cappuccino, café au lait, wiener melange en warme chocolademelk*. * afhankelijk van de instant ingrediënten kunnen andere dranken worden aangeboden.

   
   
 • Esprecious 22 heeft 2 grinders. Het gesplitste bonencanister is bedoeld voor twee soorten koffiebonen. U kunt dus zelf kiezen voor espresso, decafé of gewone koffie(bonen). De instantcanisters kunnen gevuld worden met topping en cacao voor koffiespecialiteiten zoals cappuccino, café au lait, wiener melange en warme chocolademelk*. * afhankelijk van de...

   
   
 • Voorzien van één canister voor dosering van koffie of chocolade en een aparte heetwateraftap voor bijvoorbeeld thee of soep. Voor locaties met wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

   
   
 • Voorzien van één canister voor dosering van koffie of chocolade en een aparte heetwateraftap voor bijvoorbeeld thee of soep. Voor locaties met piekvraag naar grotere volumes en een wateraansluiting. Aanvullend is de machine voorzien van digitale besturing, aparte heetwateraftap, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

   
   
Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie