Machines


Machines

Een goede koffiemachine is onmisbaar op de werkvloer. Koffie brengt mensen samen. Het bevordert het teamgevoel en zorgt voor een rustmoment. Hoe vaak ontstaan er geen goede ideeën bij de koffiemachine? Daarnaast is een goede kop koffie ook het visitekaartje van uw bedrijf. Een hartelijk ontvangst met een heerlijk bakje koffie zal uw klanten bijblijven. Een kwalitatief goede koffieautomaat levert uw bedrijf dus alleen maar voordelen op. De missie van Van Krieken Koffieservice is dan ook om uw medewerkers en gasten van de beste koffie en koffieapparatuur te voorzien.

Kwalitatief goede koffie

De tijd van slechte automatenkoffie op de werkvloer ligt al lang achter ons. Tegenwoordig is het mogelijk om ook op het werk een kwalitatief goede kop koffie aan te bieden. Van Krieken Koffieservice heeft verschillende soorten koffiemachines in het assortiment. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag over welke machine het beste bij uw bedrijf past. Wilt u kiezen in sterkte, met of zonder cafeïne? En wilt u naast koffie ook cappuccino, espresso, cacao of soep aanbieden? Het is allemaal mogelijk.

Betrouwbaar

Bij Van Krieken Koffieservice vindt u alleen maar betrouwbare koffiemachines. Door onze ervaring en uitstekende service hebben we afgelopen jaren een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Daarnaast zijn we erin geslaagd een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen te verzamelen. Daar hebben we inmiddels een duurzame relatie mee opgebouwd. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment aan volautomatische espresso koffieapparatuur, traditionele espresso halfautomaten en fresh brew- en instant apparatuur.

Uitstekende service

Van Krieken Koffieservice vindt goede service belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffiemachine wanneer u alle benodigde ingrediënten voor u machine uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Afhankelijk van het gebruik van uw koffiemachine, vindt er minimaal een keer per jaar een noodzakelijke preventieve onderhoudsbeurt plaats. Heeft u een storing? Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op. Wij hebben daarvoor een speciale telefonische helpdesk die tijdens kantooruren altijd bereikbaar is.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven. U kunt natuurlijk ook direct onze producten bestellen.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.