Lijst van producten op merk Necta N&W

Necta

Met het complete assortiment automaten biedt Necta een enorme keuze aan producten en bijbehorende diensten. Van kleine kantoren tot koffielounges, van drukke locaties tot openbare installaties, aan elke specifieke behoefte wordt volledig voldaan.

Necta, een leider ondersteund door feiten.

Innovatieve machines leveren om aan alle marktbehoeften in de automatische, impuls- en semi-automatische sectoren te voldoen: dat is de missie van Necta, het merk van Evoca Group.

Dankzij het volledig uitgebreide product portfolio kan Necta optreden als de belangrijkste referentieleverancier in de drie segmenten, terwijl geen van zijn concurrenten in staat is om een ​​productaanbod van dezelfde breedte en diepte aan te bieden.

Necta volgt een strategie van constante innovatie en productontwikkeling.

De innovaties en de nieuwe technologieën die door dit merk zijn ontwikkeld, hebben altijd nieuwe maatstaven gesteld in de branche en Necta is door de meeste van zijn concurrenten altijd gezien als "degene die moet worden gevolgd".

Bovendien vormt het aanbieden van aantrekkelijkere, betrouwbaardere en technologisch geavanceerde machines de basis van de positieve cyclus die de vraag naar vervanging en nieuwe machines stimuleert.

 

Necta geniet van een solide en langdurige klantenkring dankzij de sterke relaties die het sinds 1968 heeft opgebouwd.

De merkreputatie is uitstekend dankzij de superieure kwaliteit, betrouwbaarheid en onderhoudsgemak van de producten. Er zijn succesvolle partnerschappen tot stand gebracht met verschillende belangrijke koffiebranders, die erg gevoelig zijn voor de productkwaliteit, aangezien machines ook door koffiebranders worden ontworpen. Bovendien levert Necta aan enkele van de grootste Europese operators.

Het vermogen van Necta om dicht bij zijn klanten te blijven en te voldoen aan land specifieke vereisten en aanpassingsbehoeften, stelt het management in staat om snel en direct de markt te lezen en het productaanbod dienovereenkomstig aan te passen. De constante en directe feedback van klanten vormt ook een onschatbare drijfveer voor de R&D-activiteit.

Toon minder
Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.