Knorr


Knorr Drinkbouillon

Nederlanders zijn echte soepeters.

Meer dan 90% van de Nederlanders eet regelmatig soep, wat neerkomt op ongeveer 139 miljoen liter per jaar, als we dat delen door 17.084.719 inwoners van Nederland komen we uit op 8,13 liter soep per persoon per jaar.

Knorr Drinkbouillon is een heerlijke krachtige bouillon gemaakt van de beste ingrediënten en vele tuinkruiden, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen. Knorr Drinkbouillon is een pittig tussendoortje en bevat bovendien slechts weinig calorieën per kop.

Genieten

Zorg dat uw werknemers en gasten kunnen genieten van een heerlijke kop Knorr Drinkbouillon die u bij Van Krieken Koffieservice kunt kopen.

Knorr Drinkbouillon is er in vier smaken, waarvan er twee vegetarisch zijn.

Voor de drinkbouillons heeft u geen dure machines nodig en is gemakkelijk in gebruik. In de verpakkingen zitten 80 porties.

Assortiment

Knorr Drinkbouillon is er in 4 smaken: Drinkbouillon Tuinkruiden, Drinkbouillon Kip met Tuinkruiden, Drinkbouillon Tomaat en Drinkbouillon Rundvlees, dus voor ieder is er wel een smaak naar keuze.

Knorr weetjes

  • 1800 Carl Heinrich Knorr wordt geboren in Duitsland
  • 1838 C.H. Knorr bouwt een fabriek in Heilbronn (Duitsland). Hij begint met experimenteren met het drogen van kruiden en groenten. Volgens hem de manier om de smaak en voedingswaarde te behouden. Hier wordt de basis voor droge (poeder) soepen gelegd.
  • 1873 Het bedrijf Knorr gaat soepmixen verpakken en verkoopt ze in winkels in Duitsland
  • 1875 C.H. Knorr overlijd op 75-jarige leeftijd. Door hem heeft het bedrijf een stevige basis om op voort te bestaan. Zijn zoons nemen het bedrijf over.
  • 1885 Knorr breidt zich internationaal uit. In de Zwitserse en Oostenrijkse schappen liggen nu ook Knorr soep, granen, groenten en aardappelschijfjes in tabletvorm.
  • 1889 Knorr introduceert de  ‘Erbswurst’. Een gekruide erwtensoep, geconcentreerd verpakt in de vorm van een worst. Je kunt het droog eten, maar ook oplossen in water. Die lichte  worstvormige verpakkingen zijn erg populair en al snel zijn er 40 verschillende ‘kruidenworsten’.
  • 1947 Na de Tweede Wereldoorlog is er door schaarste een enorme vraag naar Knorr producten. Om snel aan de hoge vraag te kunnen voldoen worden de producten van mindere kwaliteit gebruikt. Gelukkig gooit Knorr net op tijd het roer om. Goede en innovatieve producten voor een redelijke prijs zullen het verschil gaan maken.
  • 1957 Knorr wordt ‘geboren’ in Nederland en heeft haar assortiment in 8 andere landen uitgebreid tot bouillons, soepen, sauzen en maaltijdmixen.
  • 1958 Knorr wordt onderdeel van CPC International, een voorloper van Bestfoods, dat nu onderdeel is van Unilever.
  • 1987 Knorr introduceert het eerste  Wereldgerecht: Lasagne Bolognese en slaat hiermee een brug naar de buitenlandse keuken.
  • 1994 De Spaghetteria kant- en klaarmaaltijden van Knorr zijn een groot succes. Pastamaaltijden in 1 pan, voor 2 personen klaar in 5 minuten.
  • 2000 Knorr producten worden inmiddels in 87 landen over de hele wereld verkocht. In oktober wordt Unilever de nieuwe eigenaar van het merk.
  • 2006 Vanwege de rijke historie en de invloed van chefs van over de hele wereld is culinair vakmanschap een kenmerk van Knorr geworden. Knorr is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve producten.

Meer weten?

Heeft u vragen over de Drinkbouillons van Knorr, Neem dan gerust contact op met een van de adviseurs van Van Krieken Koffieservice,  zij  helpen u graag om u het perfecte soepmoment te beleven.

U kunt ook direct uw bestelling plaatsen.

 

Product toegevoegd uw favorieten