Koffie


Koffie kopen

De keuze voor koffie maak je op basis van je koffieapparaat. Bestel hier de beste koffie voordelig online! Van Krieken koffieservice beschikt over een ruim assortiment met veel verschillende soorten koffie en toebehoren. Van mild tot sterk, voor een ieder zal er een smaak bijzitten die goed zal bevallen. Naast de verschillende merken die wij voeren beschikken wij ook over een eigen private label, zowel bonen koffie, als vriesdroog koffie.

Dus ben je op zoek naar lekkere koffie voor in je koffiemachine? Dan ben je hier aan het juiste adres. Kijk gerust rond op onze webshop en voor vragen kunt u ons ons altijd benaderen.

Beleving

U bent op zoek naar de pefecte koffie voor in uw machine? Wat toevallig, die hebben we bij Van Krieken koffie! Vanuit ons pand in Sprang-Capelle voorzien wij vele bedrijven door heel Nederland van de lekkerste koffie. Ieder bedrijf heeft altijd zijn eigen eisen op het gebied van koffie. in overleg met de klant kijken we naar de beste mogelijkheden die passen bij hun dergelijke situatie. Heeft u koffie besteld bij van Krieken en is deze te sterk? Geen probleem, onze monteurs komen langs om de machine zo af te stellen dat de koffie weer helemaal naar wens is.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

 

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.