Koffiemachine bonen


Koffiemachine bonen

Heeft u wel eens ergens gewerkt waar geen koffiemachine met bonen stond? Of komt u wel eens bij een ander bedrijf waar geen koffiemachine met bonen staat? Grote kans dat u op beide vragen nee als antwoord geeft. Een goede koffiemachine met koffiebonen is onmisbaar geworden op de werkvloeren in Nederland. Koffie geeft mensen een voldaan gevoel, het brengt ook mensen samen. Hoe vaak is het niet zo dat er goede gesprekken en ideeën ontstaan bij de koffiemachine? 

Een goede kop koffie uit een koffiemachine met echte bonen is bovendien ook het visitekaartje van uw bedrijf dus daar dient u met zorg over na te denken. Een fijne ontvangst met een heerlijk geurend kopje koffie wie wil dat nu niet? Het representeert hoe u uw klanten en gasten wilt behandelen. Voordelen genoeg om bij Van Krieken naar de koffiemachine met bonen te zoeken die bij u past!

Het aanbieden van een kwalitatief goede kop koffie is tegenwoordig gemeengoed geworden. Met de beste koffiemachine met bonen willen wij ook u, uw medewerkers en uw gasten laten genieten van een goede kop koffie. Hiervoor hebben wij verschillende apparaten in ons assortiment opgenomen. Alle machines zijn betrouwbaar en komen van producenten waar we inmiddels een goede en duurzame relaties mee hebben opgebouwd. Onze klantenkring is door de jaren heen gegroeid en ook onze producenten behoren tot een vaste groep. Betrouwbaarheid staat voorop en onze apparaten zijn dan ook betrouwbaar. 
We hebben volautomatische koffie- en espressomachines, traditionele espresso halfautomaten en we hebben fresh-brew- en instant apparatuur leverbaar.

Er is een keuze uit diverse koffiemelanges en hebben we bonen voor elk apparaat op voorraad. DIt is dan koffie van zeer mild tot zeer sterk. En ook koffie zonder cafeïne is opgenomen in het assortiment. Onze jarenlange ervaring en kennis hebben we ingezet om zelf een koffie te produceren. De heerlijk Van Krieken koffies vindt u ook in onze webshop.

Koffiebonen
Van Krieken Koffieservice levert voor uw koffiemachine verschillende soorten koffiebonen. Allemaal eenvoudig aan te schaffen in onze webshop. Wij kiezen onze koffiebonen met zorg. Want koffiebonen branden dat vereist vakmanschap. Een verse kop koffie is buitengewoon smakelijk als deze afkomstig is van de beste bonen. Van Krieken wil duurzaam en verantwoord ondernemen en dat reflecteert in ons aanbod. Misschien bent u ook voorstander van duurzaam ondernemen? Schenk dan een koffie van een van onze merken met het fair trade, Max Havelaar of het Rainforest Alliance label. Heerlijke koffie waarvoor een eerlijke prijs is betaald.

Ons assortiment is breed. U vindt koffie voor elke smaak, van mild tot sterk en voor elk budget, van vijftien tot vijfentwintig euro per kilo bonen. Gebruikt u een bij ons aangekochte koffiemachine voor uw bonen? Dan bent u dubbel verzekerd van een koffie van kwaliteit.

Meer weten? Bel of mail ons dan helpen wij u verder.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.