Plastic koffielepels 

Er zijn geen producten in deze categorie.

Plastic koffielepels

De meeste mensen geven toch de voorkeur om de koffie te roeren met een roerstaafje of een plastic koffielepel. Gaat u voor een plastic roerstaafje? Of gaat u liever voor een koffielepel? Ze zijn altijd uit voorraad leverbaar. Het is altijd handig om ze in huis te hebben. Personen die hun koffie met melk of suiker drinken mak...

Plastic koffielepels

De meeste mensen geven toch de voorkeur om de koffie te roeren met een roerstaafje of een plastic koffielepel. Gaat u voor een plastic roerstaafje? Of gaat u liever voor een koffielepel? Ze zijn altijd uit voorraad leverbaar. Het is altijd handig om ze in huis te hebben. Personen die hun koffie met melk of suiker drinken maken hier maar al te graag gebruik van.

Vaak kiezen bedrijven ervoor om een totaalconcept rondom de koffie bij van Krieken koffie af te nemen. De plastic koffielepels zijn dan onmisbaar en worden dan meegenomen in de bestelling.

Soms is het geval dat er gekozen wordt voor plastic koffielepels in plaats van roerstaafjes. Deze worden echter niet geleverd in een dispenserdoos maar zitten in een zak van 1000 stuks. Ze zijn altijd handig om in huis te hebben. Niet alleen om door de koffie te roeren maar ook voor soepen en andere warme dranken is het enorm handig.

De plastic koffielepels zijn disposables waar veel gebruik van wordt gemaakt. Het handige aan de lepels is, is dat ze niet alleen voor de koffie gebruikt kunnen worden maar ook voor allerlei andere zaken.

Kunt u er niet helemaal uitkomen wat u wilt gebruiken om te roeren? Vraag aan onze medewerkers voor advies.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Minder
Meer
Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie