Plastic


Plastic roerstaafjes

Bent u op zoek naar roerstaafjes? Stop dan met zoeken, wij hebben ze voor u. Zijn uw roerstaafjes momenteel op? Geen probleem, bij van Krieken koffie hebben we ze ruimschoots op voorraad. Vandaag besteld is de volgende dag leveren.

De meeste mensen geven toch de voorkeur om de koffie te roeren met een roerstaafje. Gaat u voor een plastic roerstaafje? Dan bent u bij Van Krieken koffie op het juiste adres en dan zit u ook op de goede pagina. Het is altijd handig om ze in huis te hebben. Personen die hun koffie met melk of suiker drinken maken hier maar al te graag gebruik van.

Vaak kiezen bedrijven ervoor om een totaalconcept rondom de koffie bij van Krieken koffie af te nemen. De roerstaafjes zijn dan onmisbaar en worden dan meegenomen in de bestelling.

Dispenser

Het voordeel aan de plastic roerstaafjes die wij leveren is dat ze per 2000 stuks geleverd worden in een super handige dispenserdoos. Naast dat dit handig is staat het ook een stuk netter dan wanneer je bijvoorbeeld alles rommelig in een bak presenteert. Voor deze dispenserdoos worden geen extra kosten berekend dus zit bij de prijs inbegrepen als u 2000 stuks plastic roerstaafjes bij ons besteld.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Product toegevoegd uw favorieten
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.