Hout


Houten roerstaafjes

Extra voordelige houten roerstaafjes nu bij Van Krieken Koffie. De meeste mensen geven toch de voorkeur om de koffie te roeren met een roerstaafje. Gaat u liever voor een milieuvriendelijke keuze? Dan kunt u kiezen voor houten roerstaafjes van Van Krieken koffie. Het is altijd handig om ze in huis te hebben. Personen die hun koffie met melk of suiker drinken maken hier maar al te graag gebruik van.

Vaak kiezen bedrijven ervoor om een totaalconcept rondom de koffie bij van Krieken koffie af te nemen. De houtenroerstaafjes zijn dan onmisbaar en worden dan vaak meegenomen in de bestellling. De houten roerstaafjes worden per 1000 stuks in een doos geleverd.

“Duurzaam drinken”

Koffie drinken met een houten roerstaafje wordt ook wel het ‘duurzame’ drinken genoemd. Een houten roerstaafje beter afbreekbaar dan bijvoorbeeld een plastic roerstaafje.

Het is geen verstandige keuze om het houten roerstaafje in de koffie of thee te laten staan nadat u geroerd heeft. Wij raden u aan om na het roeren het roerstaafje direct uit het kopje koffie of thee te halen. Wanneer hout, een natuurlijk product, twee minuten of langer in de koffie of thee staat gaat deze smaak afgeven. Hierdoor kan de koffie of thee een vieze smaak aannemen.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.