Automatenbekers 

Er zijn 2 producten

Automatenbekers

Handige en stevige automatenbekers, wij hebben ze voor u. Heeft u een koffiemachine waar de bekers vanuit de machine gevuld worden? Dan zijn onze automaat bekers wel wat voor u. We hebben verschillende automaat bekers die in uw automaat passen. Mocht de behoefte er zijn om een koffieautomaat aan te schaffen met automaatbekers eri...

Automatenbekers

Handige en stevige automatenbekers, wij hebben ze voor u. Heeft u een koffiemachine waar de bekers vanuit de machine gevuld worden? Dan zijn onze automaat bekers wel wat voor u. We hebben verschillende automaat bekers die in uw automaat passen. Mocht de behoefte er zijn om een koffieautomaat aan te schaffen met automaatbekers erin, dan kunnen we daar ook voor zorgen en de desbetreffende bekers meeleveren.

De kans is groot dat u wel eens een automaat beker in uw hand heeft gehad. Het bekende bekertje dat eenvoudig te stapelen is. De automaatbeker heeft een antistatische behandeling gehad, zodat hij geen storing kan veroorzaken in de automaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee bekers tegelijk.

De automatenbekers zijn van een zwaardere kwaliteit dan bijvoorbeeld de plastic bekers. Ze moeten meer weerstand kunnen bieden. Ze zijn te gebruiken voor zowel thee als koffie en combineren goed in de koffiecorner. Ze kunnen besteld worden per doos (3.000 stuks) of per rol (100 stuks).

Wanneer u bij ons automaatbekers besteld heeft u de laagste prijs bekers en gratis verzending. U kunt ze online bestellen, of contact opnemen met ons en dan helpen wij u vanuit daar verder.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Minder
Meer
Showing 1 - 2 of 2 items
Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie