Plastic koffiebekers 

Er zijn 7 producten

Plastic koffiebekers

Bent u opzoek naar kwalitatief goede plastickoffiebekers voor een mooie prijs?  Van zowel kleine of grote oplages kunnen wij u voorzien. Als er bij uw bedrijf koffie wordt gedronken is het van belang dat dit uit een goede koffiebeker komt. Naast dat het de koffie warm houdt, komt de warmte ook niet teveel door de beker heen ...

Plastic koffiebekers

Bent u opzoek naar kwalitatief goede plastickoffiebekers voor een mooie prijs?  Van zowel kleine of grote oplages kunnen wij u voorzien. Als er bij uw bedrijf koffie wordt gedronken is het van belang dat dit uit een goede koffiebeker komt. Naast dat het de koffie warm houdt, komt de warmte ook niet teveel door de beker heen waardoor je gemakkelijk de koffiebeker vast kunt houden.

Ben je niet helemaal zeker welke plastic koffiebeker het best past bij jullie situatie? Bel naar onze zaak en wij adviseren welke koffiebeker gepast is.

Voordelen

Er zitten verschillende voordelen aan plastic koffiebekers. Zo heb je minder afwas omdat je niet met servies werkt. Daarnaast zitten ze compact verpakt zodat je weinig ruimte kwijt bent aan voorraad. In één doos zitten tot wel 3.000 bekers. De koffiebekers zijn gemaakt van milieuvriendelijke producten dus dat betekent dat zowel jullie als van Krieken koffie hun steentje bijdraagt aan het milieu. Er zal altijd wel een plastic koffiebeker zijn die bij jullie past. Zoals eerder vermeld in dit stukje adviseren we u graag over de mogelijkheden. 

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Minder
Meer
Showing 1 - 7 of 7 items
Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie