Snoepautomaat


Snoepautomaat

Een snoepautomaat. U treft deze vaak op het treinstation. Of in de hal van een zwembad, bibliotheek misschien of in een andere openbare gelegenheid. Met alleen snacks of ook met drankjes in blik of in een flesje. Ze staan er om de tijd te kunnen doden met een zoete snack met chocola of een zout zakjes chips of pinda’s. Of om een energiedip te onderdrukken.
Bent u op zoek naar een geschikt snoepautomaat? Een snoepautomaat voor op de zaak? Of bent u verantwoordelijk voor de voorzieningen in de hal van een schoolgebouw of openbare voorziening? Van Krieken Koffieservice presenteert een tweetal snoepautomaten die elk hun eigenschappen bezitten. 
We presenteren de nieuwe G-Snack Plus, een evolutie van de G-Snack. Deze upgrade van deze snoepautomaat geeft meer verkoopruimte (+105 mm) met dezelfde voetafdruk. Dus neemt niet meer plek in dan de vorige editie en heeft toch meer snacks te bieden dan zijn voorganger. 
De G-Snack lijn biedt de beste technische functies in de markt, maar toch tegen een zeer concurrerende prijs.
Ook leveren we de Vendo MVC 600. Hierin worden de producten gekoeld en is een betaalsysteem op maat mogelijk. Deze Vendo heeft ook een grote capaciteit: wel 786 producten worden hier in verdeeld, over maximaal 10 selecties. Dit levert lagere vulkosten omdat het minder vaak op is. 
Dat vullen dat doen wij overigens voor u als u dat wilt: we kunnen de voorraad bij u brengen of meteen in de machine aanvullen. Zoals met chips, repen, frisdrank (blikjes of flesjes) etc is aan te vullen. 

Deze snoep- en drankjes-automaat (hier kunnen respectievelijk 660 blikjes of 840 blikjes drinken in gestopt worden) kan zowel binnen in een gebouw als buiten geplaatst worden. De machine is dus bestand tegen weersinvloeden van buitenaf! Dit zijn de machines die u tegenkomt op onze treinstations of parkeerplaatsen bijvoorbeeld. En diverse uitstralingen zijn mogelijk zodat het altijd in uw omgeving past. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden. U maakt het daarmee heel persoonlijk en passend in uw stijl. De robuuste machine is zo gefabriceerd dat deze bestand is tegen vandalisme. Helaas is dat nodig in ons kikkerlandje.

Onze visie

Een snoepautomaat, koffiemachine, thee apparaat en ook cacao zijn onmisbaar in ons dagelijks leven geworden. Aan eten en drinken waar we willen hechten we nu veel meer waarde dan jaren geleden. De kwaliteit van onze drank, voedsel en de apparatuur zijn daarvoor van groot belang geworden. Wij dragen als groothandel positief bij aan de service in uw omgeving.

Van Krieken
Wij zijn een ambitieus familiebedrijf. We zijn gevestigd in Kaatsheuvel, in Brabant. Al onze medewerkers hebben een ding gemeen: ze hebben een grote passie voor koffie, thee en cacao. Ons streven is de grootste en de beste koffieleverancier van Nederland te zijn. Grote doelen dus. Wij onderscheiden ons door onze nuchtere mentaliteit en gerichte service. Maatwerk is ons niet ongewoon. 

Ons concept
Wij leveren een automaat als een ‘full-service’ concept, met automaten van topkwaliteit. We hebben een brede selectie van betaalbare, superieure food- en drinks-producten en de toebehoren. Een compleet aanbod. 
Heeft u interesse gekregen in een snoepautomaat of in een van onze koffie-, thee- of soepmachines? Of bent u nieuwsgierig naar onze andere producten of diensten die we hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een e-mail. Tot ziens bij Van Krieken Koffieservice.

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.