Espressomachines 

Er zijn 37 producten

Espressomachine

Op de werkvloer is goede koffie onmisbaar, denk dan ook eens aan een espressomachine.

Koffie verbindt mensen: het teamgevoel wordt versterkt en het zorgt voor een moment van rust. De espressomachine is ook een plaats waarbij goede ideeën ontstaan.

Ook werkt goede koffie als het visitekaartje van uw bedrijf. Een bakje heerlijke ko...

Espressomachine

Op de werkvloer is goede koffie onmisbaar, denk dan ook eens aan een espressomachine.

Koffie verbindt mensen: het teamgevoel wordt versterkt en het zorgt voor een moment van rust. De espressomachine is ook een plaats waarbij goede ideeën ontstaan.

Ook werkt goede koffie als het visitekaartje van uw bedrijf. Een bakje heerlijke koffie bij ontvangst blijft uw klanten altijd bij. Een espressomachine van goede kwaliteit levert dus enkel maar voordelen op voor uw bedrijf. Uw gasten en medewerkers voorzien van de beste koffie en koffieapparatuur is dan ook het doel van Van Krieken Koffieservice.

Espresso

Om een kopje koffie te zetten zijn er veel verschillende zetmethodes. Voor het bedrijfsleven worden er drie methodes gebruikt, namelijk: espresso, fresh brew en instant. Bij espresso maalt een espressomachine hele koffiebonen tot een fijn poeder, die vervolgens wordt samengeperst met heet water. Wanneer de juiste druk is bereikt loopt de verse espresso vanuit de espressomachine het kopje in. De smaak van het eindproduct wordt bepaald oor een combinatie van de grofte van de maling, de dosering, de druk, de temperatuur en de doorlooptijd van de koffie. Bij de plaatsing van de espressomachine wordt dit allemaal ingesteld om tot de door u gewenste smaak te komen.

Betrouwbaar

Van Krieken Koffieservice levert espressomachines die stuk voor stuk betrouwbaar zijn. Onze grote klantenkring hebben wij door de jaren heen opgebouwd door onze uitstekende service en onze ervaring. Ook hebben wij inmiddels een groot aantal makers van koffieautomaten om ons heen verzameld, waarmee wij een duurzame relatie hebben opgebouwd.

Bij ons vindt u een groot aanbod van volautomatische espresso koffieapparatuur en traditionele espresso halfautomaten.

Uitstekende service

Goede service is heel belangrijk voor Van Krieken Koffieservice. Wanneer u alle ingrediënten die nodig zijn voor uw espressomachine uitsluitend bij ons afneemt, bieden wij u 60 maanden garantie, service en onderhoud. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat uw koffieapparatuur goed blijft functioneren en dat de smaak van uw koffie optimaal behouden blijft. Minimaal een keer per jaar vindt er een noodzakelijk preventieve onderhoudsbeurt plaats aan uw espressomachine. Als u een storing heeft lossen onze servicemonteurs deze binnen 24 uur voor u op. Hiervoor hebben wij een speciale telefonische helpdesk, deze is tijdens kantooruren altijd bereikbaar.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen?

Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend van advies te voorzien. U kunt natuurlijk ook direct onze producten bestellen.

Minder
Meer
Showing 1 - 24 of 37 items
 • Deze machine is vervangen door: Rheavendors Cino EC Met de XX OC maak je met 1 druk op de knop vele koffie en chocolade varianten. Koffie wordt vers per kopje gezet van vriesdroog (oplos koffie) of naar wens  vers gemalen koffiebonen. Voor cappuccino en bijvoorbeeld chocolademelk wordt gebruik gemaakt van droge (instant) producten. Ook beschikt de...

   
   
 • Zeer uitgebreide instant (oploskoffie) automaat voor bedrijven of afdelingen met ca. 20 gebruikers. De Cino eC is er in 3 verschillende uitvoeringen en in 2 kleuren front. De ombouw is altijd zilver. Deze automaat is uit te breiden met diverse opties en accessoires om ze helemaal naar wens samen te stellen.  Deze instant versie is het basis model waarmee...

   
   
 • Topmodel uit de Cine eC serie. Dit model beschikt over de verwarmde Variflex® zetgroep die tot 15 gram koffie kan doseren. Dat zorgt dat ook de grotere koffie's naar méér smaken. Je kunt de Pro zelfs met dubbele uitloop bestellen. Alle gezette koffie is van verse koffiebonen.  De machine is uit te breiden met allemaal opties die de inzetbaarheid van de...

   
   
 • Rheavendors heeft deze machine in 3 uitvoeringen. Deze instantmachine werkt met oploskoffie (géén residu!) en zet in slechts 10 seconden een kop zwarte koffie vers per kopje. Voordelig, schoon én simpel! De Cino XS Grande is er overigens ook in een espresso (koffiebonen) variant en zelfs een Pro versie met Variflex zetgroep.  Deze instantmachine kan over...

   
   
 • Een slanke, compacte en verleidelijke machine uitgerust met een aanraakscherm met verwisselbare selectie labels. De Cino eC biedt tot 12 selecties en 2 - 4 pre-selecties. Een automaat die zich aanpast aan uw kopje: Het uitgiftestation accepteert mokken, glazen, kleine kopjes en coffee 2Go bekers. De hoogte van het uitgiftestation is 140 mm, hierdoor is...

   
   
 • Deze table-top machine is uitgerust met een intuïtief Touch panel met grafische pictogrammen voor elke selectie. Hij biedt tot 12 selecties en 2 - 4 pre-selecties. Warme dranken voor elke smaak: laRhea Cino Grande V + biedt met zijn de Variflex ® zetgroep trend & traditie: van een espresso met een perfecte crema tot een op freshbrew gelijkende koffie....

   
   
 • Onze table top machine, uitgerust met een zichtbaar reservoir voor koffiebonen met een inhoud van maar liefst 2 kilo. De machine heeft een 7'' Touch screen welke de beelden van de verschillende selecties, voedingswaardeinformatie, video's of reclame toont. Warme dranken voor elke smaak: laRhea Cino Grande V + biedt met zijn de Variflex ® zetgroep trend...

   
   
 • Volautomatische table top machine uitgerust met een intuïtief Touch panel met grafische pictogrammen voor iedere selectie. Hij biedt tot 12 selecties, 2 – 4 pre-selecties en plus en min toetsen voor suiker.De machine is voorzien van een 3,5” display voor afbeeldingen of foto's. Warme dranken voor elke smaak! Top kwaliteit dranken en mixen zijn beschikbaar...

   
   
 • Pure koffiebeleving Voel je even barista met de OptiBean. Animo’s nieuwste koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden versgemalen waar u bij staat. Het espressosysteem zet een perfect kopje koffie. In elke gewenste sterkte en in verschillende varianten: Espresso, Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato....

   
   
 • Pure koffiebeleving Voel je even barista met de OptiBean koffieautomaat. Animo’s nieuwste koffieautomaat staat voor pure koffiebeleving. De koffiebonen worden versgemalen waar u bij staat. Het espressosysteem zet een perfect kopje koffie. In elke gewenste sterkte en in verschillende varianten: Espresso, Cappuccino, Caffè latte, Latte Macchiato....

   
   
 • Esprecious 12 heeft één canister voor koffiebonen en twee canisters voor instant ingrediënten. De instantcanisters kunnen gevuld worden met topping en cacao voor koffiespecialiteiten zoals cappuccino, café au lait, wiener melange en warme chocolademelk*. * afhankelijk van de instant ingrediënten kunnen andere dranken worden aangeboden.

   
   
 • Esprecious 22 heeft 2 grinders. Het gesplitste bonencanister is bedoeld voor twee soorten koffiebonen. U kunt dus zelf kiezen voor espresso, decafé of gewone koffie(bonen). De instantcanisters kunnen gevuld worden met topping en cacao voor koffiespecialiteiten zoals cappuccino, café au lait, wiener melange en warme chocolademelk*. * afhankelijk van de...

   
   
 • De Armonia Smart is het instap model van Carimali, maar beschikt over grootse prestaties. Leverbaar in zowel instant als verse melk uitvoering en er zijn diverse mogelijkheden om de set naar uw wens te maken met o.a. koelkast en koppenwarmers.

   
   
 • Met zijn afgeronde frontpaneel doet deze Armonia Soft aan, maar onderhuids is hij dat zeker niet. Opgebouwd met louter top componenten en forse boiler staat dit systeem zijn mannetje. Of u nu kiest voor de instant of espresso uitvoering . U zult jarenlang genieten van topkwaliteit koffie.

   
   
 • State-of-the-art technologie, het full color touchscreen display is zeer intuïtief te gebruiken en gemakkelijk aan te passen. Screensavers, promoties, logo’s, en geluid, het is allemaal mogelijk. Ook verkrijgbaar in self service configuratie, ideaal voor openbare plaatsingen.

   
   
 • Dit is de machine voor de veeleisende gebruiker. Volume is geen enkel probleem voor deze krachtpatser. Aan te sluiten op 380 Volt, levert deze machine tot 240 espresso’s per uur. Ook zit er een separate voorziening voor thee water op tot maar liefst 60 liter per uur.

   
   
 • Cento, ideaal voor koffie-professionals die op zoek zijn naar de beste oplossing voor kwaliteit en topprestaties tegen een zeer concurrerende prijs. Uitgerust met een grote koppenwarmer in roestvrij staal. Elektrische verwarming is beschikbaar als optie voor 2/3 groepen. De Cento wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

   
   
 • Deze volbloed Italiaanse filterdrager heeft alles in huis om u te verleiden. Verleiden met design, kwaliteit en bovenal met de mogelijkheden. De groepen zijn verbonden met de thermostatisch geregelde boiler en de vacuüm kleppen zorgen ervoor dat er geen vloeistof terug kan vloeien.

   
   
 • De Diva is voorzien van PerfectPoint, het exclusieve gepatenteerde koffie infusion systeem om de gewenste temperatuur in te stellen voor elke selectie knop en van elke afzonderlijke koffie groep. Samen met zijn eye catching design is dit het paradepaardje uit de Carimali stal.

   
   
 • Veelzijdig en flexibel; het zijn eigenschappen die de Siro Touch moeiteloos combineert. De beste en meest betrouwbare koffie techniek wordt elegant gepresenteerd, naar wens in uw stijl. De Siro Touch is ready to be your coffee machine.

   
   
 • Een bewezen product: van verse espresso in barista kwaliteit tot snelle instant koffie. De Virtu heeft een uitvoering voor elke wens en iedere locatie. Efficiënt in onderhoud en gebruik, vriendelijk in reële kosten.

   
   
 • Ervaar de Zia en beleef de kwaliteit. Onderhoudsarm maar rijk en veelzijdig in smaak. Een moderne uitstraling die uw koffie beleving versterkt. Typisch de Jong DUKE: gedistingeerd, eerlijk en betrouwbaar.

   
   
 • De Nio bevestigt wat u van de Jong DUKE kan verwachten in een trots en functioneel ontwerp, werkend met onze bewezen en betrouwbare technologie en eenvoudig in gebruik. Binnen een vertrouwd concept creëert de Nio een koffie ervaring die verrast.

   
   
 • Proef het aroma van versgemalen bonen Zeer compacte machine Kiezen uit niet minder dan 10 dranken Breed scala aan koffievariaties Gescheiden heet wateruitgifte Met name gericht voor Office Coffee Service

   
   
Akkoord

Deze website maakt gebruik van cookies