Espressomachines


Espressomachine kopen?

U wilt een espressomachine kopen? Of u overweegt een espressomachine te kopen voor op de zaak of thuis. Dan bent u bij ons aan een juist adres. Een espressomachine kopen is weer eens wat anders dan het plaatsen van een koffiemachine. Een espressomachine van goede kwaliteit levert niet alleen espresso, maar ook een plek waar goede ideeën ontstaan wanneer medewerkers er bij staan. En van een goede espresso bent u meteen weer helemaal alert!

Voor het zetten van een kopje koffie zijn veel verschillende zetmethodes. Drie methodes worden in het bedrijfsleven gebruikt, namelijk: espresso, fresh brew en instant. Bij espresso maalt een espressomachine de hele koffiebonen tot een fijn poeder. Die wordt vervolgens samengeperst met heet water. Wanneer de juiste druk is bereikt dan loopt de verse espresso vanuit de espressomachine zo het kopje in. Wat ruikt dat lekker. De smaak van het eindproduct wordt bepaald door een combinatie van de grofte van de maling die u heeft gekozen, de dosering dus hoeveelheid bonen, de druk, de temperatuur van het water en de doorlooptijd van de koffie. Bij de plaatsing van de espressomachine wordt dit allemaal naar eigen wensen ingesteld. Op die manier bent u verzekerd van de door u gewenste smaak espresso. Waarom dus geen espressomachine kopen als u zeker bent van een heerlijk geurende espresso, precies op smaak?

Espressomachines
Van Krieken Koffieservice levert espressomachines die allemaal betrouwbaar zijn. Onze grote klantenkring hebben wij door de jaren heen opgebouwd mede dankzij onze uitstekende service en onze opgebouwde ervaring. Inmiddels hebben we ook een groot aantal producenten van koffieautomaten om ons heen verzameld, waarmee wij een duurzame relatie hebben opgebouwd.
Een groot aanbod van volautomatische espressomachines en koffie apparatuur en traditionele espresso halfautomaten vindt u bij ons in de showroom en webshop.

Wanneer u een espressomachine wilt kopen en dat bij ons besluit te doen, dan bieden wij u 60 maanden garantie, service en onderhoud aan de machine. Wij garanderen daarmee dat uw apparatuur goed blijft functioneren en dat de smaak van uw koffie en espresso optimaal behouden blijft.
Eens per jaar is het tijd voor een preventieve onderhoudsbeurt aan uw machine. Bij een storing kunnen onze servicemonteurs binnen 24 uur bij u zijn om het op te lossen. Onze speciale telefonische helpdesk staat u te woord bij een storing. Deze is tijdens kantooruren altijd bereikbaar.

Hebben wij u al nieuwsgierig gemaakt om een espressomachine te kopen? Of heeft u meer vragen hierover, bel ons en wij helpen u graag verder. U vindt veel koffie- en espressomachines in ons assortiment en alle toebehoren. Koffie, thee, soep, snoep of een waterkoeler: wij hebben allerlei vending machines in ons assortiment. U kunt ook langskomen en geheel vrijblijvend om advies vragen. Tot snel in onze webshop of in onze showroom!

Product toegevoegd uw favorieten

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.