Frisdrank automaat 

Er zijn 2 producten

Van Krieken machines

Bekijk hier ons Van Krieken machine assortiment. Onder de van Krieken machines vallen verschillende soorten machines waaronder vendingautomaten voor snacks en frisdrank en waterkoelers. Het is altijd handig om even te vragen naar de mogelijkheden omdat de machines op de site vaak in verschillende uitvoeringen worden aangebod...

Van Krieken machines

Bekijk hier ons Van Krieken machine assortiment. Onder de van Krieken machines vallen verschillende soorten machines waaronder vendingautomaten voor snacks en frisdrank en waterkoelers. Het is altijd handig om even te vragen naar de mogelijkheden omdat de machines op de site vaak in verschillende uitvoeringen worden aangeboden. Naast dat u deze machines kunt kopen is er ook de optie om ze te huren.

Regelmatig hebben we bij ons in de showroom verschillende demo machines staan, die u uiteraard altijd bij ons kunt komen bezichtigen op afspraak.

Perfecte apparatuur, betrouwbare service

Wie bij van Krieken koffie een machine koop haalt gegarandeerd kwaliteit in huis, verzekerd van een minimum aan onderhoud en een zeer lange levensduur. Een direct gevolg van hoogwaardige elektronica en de best denkbare constructies. Naast dit alles zijn de machines ook milieuvriendelijk opgesteld.

Vullingen vendingautomaat

Naast het aanbod aan machines verzorgen we ook de vullingen voor in de van Krieken machine zoals snacks (Chips, repen, koeken etc.), Frisdranken (Blikjes, Flesjes). U kunt deze bij ons bestellen zodat wij deze bij u afleveren, maar u kunt er ook voor kiezen om het vullen van de automaat uit te besteden aan van Krieken. Voor de mogelijkheden hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onderhoud

Goede service is voor Van Krieken Koffieservice erg belangrijk. Wij bieden u dan ook 60 maanden garantie, gratis service en onderhoud op uw nieuwe koffieautomaat wanneer u alle benodigde ingrediënten uitsluitend bij ons afneemt. Alleen dan kunnen we u goed functionerende apparatuur en een optimaal smaakrendement van uw koffiemelange garanderen. Minimaal een keer per jaar vindt een noodzakelijke onderhoudsbeurt plaats. Maar als er eerder problemen zijn, is een telefoontje naar ons voldoende om het probleem te verhelpen. Onze servicemonteurs lossen de storing binnen 24 uur voor u op.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat Van Krieken Koffieservice voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie over een van de machines van Van Krieken Koffie? Onze koffieadviseur komt graag bij u langs om u vrijblijvend advies te geven en te praten over de mogelijkheden. U kunt ook bij ons terecht om direct uw bestelling te plaatsen.

 

Minder
Meer
Showing 1 - 2 of 2 items
  • • Producten worden gekoeld • Een professioneel betaalsysteem op maat. • Grote capaciteit van 660 of 804 blikjes over max. 9 selecties,  daardoor weinig out of stocks en lage vulkosten • Automaat kan zowel binnen als buiten staan • Diverse uitstralingen mogelijk • De automaat is zeer robuust en bestendig tegen vandalisme

     
     
  • Van Krieken Koffieservice presenteert de NIEUWE G-Snack Plus. Een evolutie van de G-Snack. Deze upgrade geeft meer verkoopsruimte (+105 mm) met dezelfde voetafdruk! De G-Snack lijn biedt de beste technische functies in de markt,maar toch tegen een zeer concurrentiële prijs.

     
     
Akkoord

Cookie bij de koffie? Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het nemen van die heerlijke cookies. Meer informatie